Daniel Constantin: Tăriceanu are o relaţie patologică cu minciuna

Nemulţumit de modul în care l-a "lucrat" colegul său de partid, Daniel Constantin continuă seria acuzaţiilor la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu.
Daniel Constantin
Daniel Constantin (Mihut Savu / Epoch Times)

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu are "o relaţie patologică cu minciuna", a acuzat sâmbătă, în cadrul unui interviu acordat News.ro, celălalt lider al partidului, Daniel Constantin, proaspăt rămas fără funcţia de vicepremier şi ministru al Mediului după ce şi-a pierdut sprijinul politic.

Întrebat dacă speră să rezolve ceva în urma contestării in instanţă a deciziei prin care conducerea partidului i-a retras sprijinul politic, Daniel Constantin a replicat:

"Sunt două chestiuni: dacă vom avea câştig de cauză, atunci e foarte clar, va rămâne în istorie că domnul Tăriceanu produce abuzuri. Asta e foarte clar. Dacă nu vom câştiga, va rămâne doar o imagine pe care eu o am foarte clară: domnul Tăriceanu are o relaţie patologică cu minciuna şi asta este ideea cu care voi merge mai departe".

Fostul vicepremier a ţinut să precizeze că putea el foarte bine să-l suspende pe Tăriceanu din ALDE, dar nu a vrut să facă acest lucru.

"Puteam şi eu, pe cale de consecinţă, să convoc partea noastră din Partidul Conservator, şi să-l suspendăm pe domnul Tăriceanu pentru că aşa spune statutul: o persoană care este trimisă în judecată poate fi suspendată din ALDE pe durata procesului respectiv. N-am făcut lucrul acesta, am mers pe buna credinţă. Nu ştiu cum ar fi reacţionat domnul Dragnea dacă mergeam cu o decizie în acest sens", a afirmat Daniel Constantin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne