Daily Mail publică poze cu Bill Clinton primind un masaj de la o presupusă victimă a lui Jeffrey Epstein

Bill Clinton, primind un masaj de la una din fetele folosite de pedofilul Jeffrey Epstein, în timpul uinei călătorii la bordul avionului supranumit Lolita Express aparţinând miliardarului
Bill Clinton, primind un masaj de la una din fetele folosite de pedofilul Jeffrey Epstein, în timpul uinei călătorii la bordul avionului supranumit Lolita Express aparţinând miliardarului (Daily Mail)

Fotografii cu o presupusă victimă a miliardarului pedofil Jeffrey Epstein făcându-i masaj fostului preşedinte american Bill Clinton au apărut într-un tabloid britanic.

Potrivit articolului, Jeffrey Epstein şi partenera sa Ghislaine Maxwell, precum şi actorii Kevin Spacey şi Chris Tucker l-au însoţit pe fostul preşedinte în călătoria în Africa, parte dintr-un proiect al Fundaţiei Clinton pentru combaterea SIDA şi sărăciei.

Noile imagini, publicate de Daily Mail, îl înfăţişează pe fostul preşedinte Bill Clinton în timpul unui masaj primit de la o presupusă victimă lui Jeffrey Epstein, Chauntae Davies. Fotografiile, despre care se crede că au fost făcute în 2002, în timpul călătoriei umanitare a lui Clinton în Africa, o înfăţişează pe Davies, pe atunci maseuză în vârstă de 22 de ani, făcându-i un masaj lui Bill Clinton, care a fost preşedintele SUA până în ianuarie 2001.

Potrivit mărturiei lui Davies, care a ţinut să precizeze că Bill Clinton a fost un gentleman în timpul călătoriei, la o oprire, ex-preşedintele „se plângea că-l doare gâtul din cauză că adormise pe scaun” în timpul zborului cu avionul lui Epstein, supranumit de presă „Lolita Express”.

„Preşedintele m-a întrebat atunci ‘te-ar deranja să-mi faci un masaj’”, a menţionat ea, adăugând că Bill Clinton era „fermecător şi dulce şi un ‘domn’".

Davies, la fel ca multe alte femei care au lucrat pentru miliardarul pedofil despre care varianta oficială spune că a fost găsit spânzurat într-o închisoare americană anul trecut, unde era închis pentru trafic de persoane în vederea exploatării sexuale, a afirmat că a fost violată de Epstein după ce a fost recrutată de prietena acestuia, Ghislaine Maxwell.

Clinton, care a călătorit de mai multe ori cu avionul privat al lui Epstein, a negat că ştie despre presupusele crime ale finanţatorului.

Epstein a fost găsit mort într-o celulă de închisoare din Manhattan, pe 10 august 2019, după ce fusese arestat pe 6 iulie. Presupusa moarte a lui Epstein este înconjurată de controverse, din cauza numeroaselor detalii suspecte. Epstein fusese plasat anterior pe o listă cu suspecţi de tentative de sinucidere, dar a fost scos de pe listă cu puţin timp înainte de presupusa sa moarte. Camerele video ale închisorii nu au funcţionat în noaptea de 9 spre 10 august, iar Epstein rămăsese singur în celulă, colegul său fiind mutat cu puţin timp înainte.

Ghislaine Maxwell - fiica fostului magnat al presei britanice şi agent Mossad Robert Maxwell - a fost arestată la începutul acestei veri şi acum aşteaptă procesul. A fost depistată de poliţie în oraşul Bradford, New Hampshire, unde se presupune că locuia pe o proprietate de 156 acri pe care o plătise cu numerar în decembrie anul trecut, folosind o companie cu răspundere limitată pentru a-şi ascunde identitatea. De la arestarea lui Epstein în iulie 2019 şi presupusa sa moarte ulterioară, se spune că Maxwell a stat ascunsă.

Arestarea lui Ghislaine Maxwell a produs tensiuni pe ambele maluri ale Atlanticului, femeia fiind un posibil martor cheie în deschiderea unui proces pentru pedofilie Prinţului Andrew al Marii Britanii, într-un dosar conex legat tot de Jeffrey Epstein.

Miliardarul obişnuia să organizeze orgii cu minore pe insula sa din Virgin Islands, evenimente la care participau numeroase personalităţi şi celebrităţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe