Daea loveşte din nou: Vaca este un miracol extraordinar care transformă furajul în lapte

Oaie este o "statuie vie", dar nici vaca nu se lasă mai prejos în ochii ministrului Petre Daea, care continuă să facă deliciul reţelelor de socializare prin afirmaţiile sale inedite.
Petre Daea
Petre Daea (Florin Chirila/Epoch Times)

Considerat de mulţi internauţi un izvor nesecat de umor involuntar, Petre Daea atrage din nou atenţia opiniei publice. Aflat în judeţul Ialomiţa pentru a celebra "Ziua porumbului", ministrul Agriculturii a susţinut că vaca e un miracol extraordinar, care transformă furajul în lapte.

"În câmp, vezi porumbul cum se recoltează, cu tehnică nouă, şi cum e adus în zootehnie şi transformat acel furaj în lapte, datorită acestui miracol extraordinar! Un miracol care transformă, acest animal care transformă furajul în lapte", a declarat Petre Daea, citat de Antena 3.

Întrebat dacă nu cumva apreciază acum mai mult vaca decât oaia, Petre Daea a replicat: "Îmi plac tot atât de mult şi dau atenţie celor două specii în mod egal."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne