"Cuvântul gazat e luat din recuzita nazistă" - Iohannis i-a enervat pe liderii PSD

Criticile lansate de preşedintele Klaus Iohannis la adresa Guvernului Dăncilă şi liderului PSD, Liviu Dragnea, i-au enervat pe liderii PSD, care au vehiculat din nou scenariul suspendării sale din funcţie.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Mai mulţi lideri PSD au reacţionat dur, la Digi24, după ce preşedintele Klaus Iohannis a acuzat Guvernul PSD că "a gazat şi a bătut români" şi pe Liviu Dragnea că are "fricile, obsesiile şi coşmarurile unui dictator", referire la presupusa tentativă de asasinat invocată de primul social-democrat al ţării.

Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui: "Cuvântul gazat este luat din recuzita nazistă. Este o expresie a şmecheriilor pe care preşedintele Iohannis, la nivelul exprimării, o foloseşte pentru a culpabiliza PSD şi pe toţi aceia care au apreciat acţiunea legală a Jandarmeriei. Domnia sa are dorinţa de a avea Guvernul meu, dorinţa de a avea CSAT-ul meu, dorinţa de a avea Legislativul meu".

Florin Iordache, deputat PSD: "Foarte grave declaraţiile preşedintelui".

Gabriel Zetea, vicepreşedinte PSD: "E acelaşi stil de a răspunde tuturor, modelul stăpânul pe plantaţie. Vorbeşte despre dictatura PSD, dar atitudinea lui e una a unui dictator. Astăzi, încep să rămân şi eu în interiorul PSD fără argumente atunci când colegii, şi foarte mulţi dintre ei vin cu această propunere, de a suspenda preşedintele României pentru că trebuie readus cu picioarele pe pământ"

Liviu Pop, senator PSD: "E o disperare cruntă a domnului preşedinte Iohannis ca să intre în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Noi avem în vedere o suspendare a preşedintelui, rămâne ca partenerii de Coaliţie, de la ALDE, să se decidă şi ei."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne