Cunoscută membră AUR, arestată într-un dosar de proxenetism

Ancuţa Cârcu
Ancuţa Cârcu (Youtube - screenshot)

Viorica Ancuţa Cârcu, membră a formaţiunii AUR şi fostă membră PRM, a fost arestată preventiv, vineri, de magistraţii Judecătoriei Turda, într-un dosar de proxenetism ce vizează destructurarea unei reţele de prostituţie pusă la cale de interlopi din Turda în Spania, informează publicaţia Cluj24.ro. Avocatul Vioricăi Cârcu a declarat pentru sursa citată că în cazul clientei sale s-a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Magistraţii Tribunalului Turda au declarat la rândul lor că au admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi au dispus arestarea preventivă a inculpatei pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, ”pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă”.

Cârcu a anunţat că a aflat ”cu stupoare” că fost admisă propunerea de arestare făcută de Parchet pe numele său.

”Am aflat cu stupoare că în după-masa asta a fost admisă propunerea de arestare făcută pe numele meu. Nu credeam sincer că în Statul de drept 'românia' cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă. Sper că în raport de mine nu s-a comis vreo eroare judiciară şi pur si simplu am fost tratată la pachet cu ceilalţi inculpaţi, fiind cu toţii arestaţi fără nicio diferenţă. În câteva zile voi avea contestaţia în faţa Tribunalului Cluj, unde am înţeles că judecătorii sunt mai bine pregătiţi decât la Judecătoria Câmpia Turzii. Îmi pun (încă) toată încrederea în justiţie că va face dreptate în cazul meu”, a scris Viorica Ancuţa Cârcu pe Facebook, unde are mii de urmăritori.

În acelaşi dosar au mai fost arestaţi pentru proxenetism în formă continuată alte trei persoane, Gheorghe Săiceanu, Sorin Marius Alexoae şi Valentin Robert Negoescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne