Cristian Preda: Goana după imagine a plagiatorului Ponta a devenit patologică

Premierul Victor Ponta alaturi de echipa Romaniei, la finala Eurovision din Copenhaga
Premierul Victor Ponta alaturi de echipa Romaniei, la finala Eurovision din Copenhaga (facebook.com)

Europarlamentarul Cristian Preda a comentat plecarea subită, sâmbătă, la Copenhaga, a premierului Victor Ponta, la finala concursului Eurovision, subliniind faptul că goana după imagine a plagiatorului Ponta a devenit patologică.

"Am văzut în presă cum premierul Ponta a aterizat ieri seară de urgenţă la Copenhaga. Era vorba de o urgenţă de imagine, nu de una tehnică. Goana după imagine a plagiatorului Ponta a devenit patologică. În încercarea de a mai smulge câte o apreciere într-o ţară din ce în ce mai nemulţumită de politicile lui economice, Victor Ponta a decis să paraziteze concursul Eurovision de ieri, intrând într-o poză în care nu avea ce să caute."

Cristian Preda afirmă că Victor Ponta a pesedizat întreaga Românie, iar acum vrea probabil să meargă cu pesedizarea şi în Europa.

Europarlamentarul susţine că guvernul Ponta nu a ajutat milioanele de tineri şi copii inteligenţi şi talentaţi din România, şi nici nu are de gând să-i ajute, întrucât Victor Ponta nu ajută pe altcineva, ci se ajută numai pe el.

Preda aminteşte de un obicei comunist pe care îl avea şi Nicolae Ceauşescu, care se fotografia cu artişti şi sportivi de succes pentru a fi mai puţin detestat, considerând că şi premierul Ponta a urmărit acelaşi lucru făcând o fotografie la Eurovision.

Europarlamentarul acuză faptul că se risipesc banii publici, că o deplasare pe bani publici pentru profit personal de imagine "ar fi o bătaie de joc faţă de bugetul României."

"Îi cer lui Victor Ponta să spună public cât a costat contribuabilul român faptul că el a putut face o poză ieri seară la Copenhaga, la Eurovision", concluzionează acesta la final.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne