Crin Antonescu, de acord cu Dan Voiculescu: "Există percepţia că premierul îi face concesii preşedintelui"

Crin Antonescu, PNL
Crin Antonescu, PNL (Epoch Times România)

Invitat luni seară la un post TV, co-preşedintele USL, Crin Antonescu a comentat acuzator pe tema relaţiei dintre premier şi preşedintele Traian Băsescu.

Crin Antonescu a precizat că este, în principiu, de acord cu spusele lui Dan Voiculescu, anume că există senzaţia că Ponta face concesii în favoarea lui Traian Băsescu.

În acest context, liderul PNL a adăugat că Victor Ponta trebuie să demonstreze că această senzaţie de concesii în favoarea preşedintelui este falsă.

"Sunt de acord că există acest pericol, că nu se poate coabita, ca ar fi catastrofal, ca o mână să înceapă să spele pe alta.Ce spune domnul Voiculescu şi susţin în totalitate este că nu avem de a face şi nu putem avea de a face cu coabitarea. E un termen preţios şi nepotrivit. Şi aşa este şi acordul de coabitare.

Am convingerea că Victor Ponta e la fel de anti-Băsescu. Dacă această percepţie există, şi ea există, e o problemă pe care Ponta - ca om politic - trebuie să o ia în calcul, pentru că ea e serioasă. Ea nu e o impresie greşită a lui Radu Tudor. Victor Ponta nu are nici un motiv, nici un temei să nu demonstreze că ea nu e greşită", a declarat Crin Antonescu, la Antena 3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne