Crin Antonescu: Cioloş ar putea fi viitorul şef al PNL

Povestea cu guvern de tehnocraţi este o minciună, a declarat Crin Antonescu, în viziunea căruia, pentru a face o schimbare reală Cioloş ar trebui să preia şefia PNL.
Crin Antonescu, fost preşedinte PNL
Crin Antonescu, fost preşedinte PNL (Epoch Times România)

Actualul premier Dacian Cioloş trebuie să să îşi facă un partid sau să îşi asume conducerea PNL dacă vrea să schimbe ceva cu adevărat, a opinat fostul şef al liberalilor, Crin Antonescu.

Potrivit B1 TV, Antonescu a declarat, în cadrul unei emisiuni TV că în acest moment liberalii nu au o conducere adevărată.

"Domnul Cioloş, pentru care eu am o preţuire deosebită, cred că a făcut politică la nivel înalt încă de câţiva ani de zile. Nu cred că există guvernare sub vreo formă care să nu facă politică. Povestea cu guvern de tehnocraţi, în sensul că oamenii ăştia nu fac politică, politică fiind ceva rău, este o minciună", a susţinut Antonescu.

Fostul preşedinte PNL a mai declarat că îl vede pe Cioloş ca viitorul şef al PNL şi că actualul Partid Naţional Liberal nu este un partener al preşedintelui Klaus Iohannis.

"Sper că domnul Cioloş să facă politică într-un partid pentru că numai astfel se face politică pe termen lung şi temeinic. De ce nu sunt liderii PNL parteneri ai preşedintelui Iohannis? Pentru că nu există , din punct de vedere politic, ca să fi partener cu cineva trebuie să existe, trebuie să fie doi", a precizat Antonescu.

Reamintim că Antonescu a fost înlocuit la şefia PNL de Klaus Iohannis, din acel moment politicianul retrăgându-se din prim planul vieţii politice.