Corina Creţu: Programul Operaţional Regional nu este întrerupt formal

Programul Operaţional Regional nu este întrerupt formal, susţine comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu.
Corina Creţu
Corina Creţu (Epoch Times România)

"Programul Operaţional Regional (POR) nu este întrerupt formal, există o scrisoare de atenţionare din partea Comisiei Europene în legătură cu anumite corecţii financiare de aplicat. Comisia Europeană aşteaptă din partea autorităţilor române aplicarea acestor măsuri, moment în care plăţile, care acum sunt doar parţiale, vor fi făcute integral.

CE a primit chiar în această săptămână o solicitare de plată din partea României pentru POR, în valoare de 37 milioane euro, care urmează a fi analizată şi aprobată", a scris vineri, pe contul său de Facebook, Corina Creţu.

Premierul Dacian Cioloş a anunţat vineri, după o discuţie cu Corina Creţu, că Programul Operaţional Regional aferent perioadei 2007-2013 este blocat în urma unui audit al Comisiei Europene, iar în ceea ce priveşte perioada 2014-2020 doar foarte puţine proiecte aferente sunt gata să fie implementate. (Detalii aici)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne