Consultaţi sau doar informaţi de PSD despre nominalizarea lui Grindeanu? Tăriceanu şi Constantin se contrazic

În timp ce Daniel Constantin a declarat că ALDE a luat notă de decizia PSD, Tăriceanu a susţinut că, de fapt, formaţiunea sa a fost consultată iar decizia nominalizării lui Grindeanu a fost luată în comun.
Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin la crearea ALDE România
Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin la crearea ALDE România (Epoch Times România)

Ieşiţi miercuri într-o conferinţă de presă pentru a saluta nominalizarea lui Grindeanu pentru postul de premier, co-preşedinţii ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, au făcut declaraţii de presă care se bat cap în cap. Astfel, în timp ce Constantin a declarat că ALDE a luat notă de decizia PSD, Tăriceanu susţine că formaţiunea sa a fost consultată.

"Am luat act de decizia pe care conducerea PSD a luat-o astăzi. Am apreciat în cadrul şedinţei pe care am avut-o la sediul ALDE decizia pe care domnul preşedinte Liviu Dragnea a luat-o astăzi. Este o decizie plină de înţelepciune”, a apreciat Daniel Constantin, citat de news.ro, nominalizarea de către PSD a lui Sorin Grindeanu pentru postul de premier.

”Anunţul pe care l-a făcut preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vine după îndelungi discuţii şi consultări reciproce pe care le-am avut în cursul zilei de ieri şi de astăzi”, a declarat, pe de altă parte, Tăriceanu.

Întrebat cum a fost până la urmă, dacă ALDE a luat notă sau au fost consultări, Tăriceanu l-a contrazis pe Constantin. ”Nu, nu am luat act. Cred că am fost foarte clar, v-am spus că am avut o consultare ieri, astăzi, înainte de a începe şedinţa pe care noi am avut-o. Ne-am consultat şi am luat o decizie în comun”, a precizat Tăriceanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne