Coloana lui Iohannis, huiduită. "Să ne bucurăm când e în Florida, aşa avem trafic mai bun în Bucureşti"

Eu nu înţeleg de ce îl huiduie lumea pe Iohannis doar pentru că stau blocaţi în trafic, din Militari pe Valea Oltului şi până în Sibiu, a declarat, ironic, Victor Ponta, după ce coloana oficială a preşedintelui a fost huiduită de zeci de şoferi nemulţumiţi că au rămas prinşi în trafic.
Victor Ponta vs Klaus Iohannis
Victor Ponta vs Klaus Iohannis (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Într-o nouă postare pe reţeaua de socializare, fostul premier Victor Ponta a făcut o serie de remarci acide la adresa lui Klaus Iohannis după ce coloana oficială a preşedintelui care se îndrepta spre Sibiu, acolo unde acesta îşi petrece weekendul, a fost îndelung huiduită şi claxonată de zeci de şoferi nemulţumiţi că au rămas blocaţi în intersecţie pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală.

"Eu nu înţeleg de ce îl huiduie oamenii pe Iohannis doar pentru că stau blocaţi în trafic, din Militari pe Valea Oltului şi până în Sibiu! Dl. Iohannis le-a spus de mult că va face "un altfel de politică"! Şi se ţine de cuvânt, chiar face totul altfel:

1. Am participat la multe evenimente oficiale alături de preşedinţii României (Iliescu şi Băsescu) şi nu am văzut NICIODATĂ o coloană atât de mare; total inutilă dacă nu eşti preşedintele SUA, Rusia sau China!

2. Din câte cunosc niciun preşedinte (nici măcar Barack Obama) nu pleacă în deplasări PRIVATE (adică în weekend acasă) cu sistem identic de protecţie ca la evenimentele oficiale.

3. Conform legislaţiei în vigoare şi regulamentelor SPP, dispozitivul de protecţie şi coloana oficială este identic pentru Preşedinte şi pentru Prim-ministru. După cum ştiţi foarte bine, eu am mers timp de 4 ani cu o SINGURĂ maşină de protecţie alături de Dusterul în care mă aflam eu (nefiind aşa disperat să îmi cumpăr din bani publici un Mercedes blindat). Această situaţie de normalitate este valabila şi pentru premierul Boc sau pentru premierul Cioloş, pe care nu îl veţi vedea blocând traficul cu 10 maşini după el!

Concluzia - să ne bucurăm când Dl. Iohannis este în Florida (cu mulţi "bodyguards" plătiţi tot din bani publici) sau în deplasări aşa zis oficiale care durează dublu decât timpul petrecut vreodată la birou - aşa avem trafic mai bun în Bucureşti şi pe Valea Oltului! Şi se ţine de cuvânt - "un altfel de politică"!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne