Clotilde Armand: Ideologii din epoca comunistă plutesc pretutindeni vopsite în doctrine democratice

Oamenii lui Nicuşor Dan primesc tot mai des acuze că formaţiunea lor nu are o ideologie şi doctrină politică clară. În replică, Clotilde Armand atrage atenţia că nu de acest aspect depinde destinul unei naţiuni sau buna guvernare.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Primim tot mai des acuze despre lipsa de ideologie şi doctrină politică în cadrul Uniunii Salvaţi România, a declarat duminică, pe contul său de Facebook, franţuzoaica Clotilde Armand.

"Vă mărturisesc că nu ideologia politică schimbă destinul unei naţiuni şi nici buna guvernare nu depinde de aceasta. Trăim un fals experiment politic, partidele de dreapta adoptă măsuri de stânga şi invers. Ideologii din epoca comunistă plutesc pretutindeni vopsite în doctrine democratice.

Agresivitatea unor lideri politici fără nici o înzestrare deţin funcţii de decizie importante în stat, condamnaţi penali care conduc partide, un fost şef de stat atacă neobosit justiţia şi plagiatori care se consideră mari intelectuali sunt doar câteva exemple. 26 de ani aceste false teme au guvernat ţara şi vă întreb, ce au oferit înafară de interesele lor transpartinice?", a precizat Clotilde Armand.

Franţuzoaica a făcut un apel către toţi cei care cred că pot să participe alături de Uniunea Salvaţi România: "haideţi să salvăm România de singura ideologie cunoscută de vechea şi actuala clasă politică, corupţia".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne