Clotilde Armand: Firea se preface că anii de administraţie coruptă ai lui Oprescu n-au existat

Deşi realitatea este cu totul alta, primăriţa Gabriela Firea încearcă să dea vina pe Guvern pentru actuala criză a sistemului de termoficare al Capitalei, a acuzat franţuzoaica Clotilde Armand.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Primăriţa Capitalei, Gabriela Firea, încearcă să păcălească bucureştenii că vinovat pentru situaţia în care nu vor mai avea apă caldă şi căldură e Guvernul, a declarat vineri, pe contul său de Facebook, consilierul local Clotilde Armand, de la Uniunea Salvaţi România.

„Firea vrea nu să rezolve problema RADET, dacă ar fi vrut ar fi numit nişte directori competenţi acolo, ci să deconteze altcineva decât PSD previzibila criză a agentului termic. Primarul general se preface şi că anii de administraţie incompetentă şi coruptă ai lui Sorin Oprescu, susţinut de PSD, n-au existat.

Problema RADET e mai complicată decât datoria către ELCEN şi presupune atât o regândire a activităţii ELCEN, care produce mai mult decât e necesar, cât şi o redimensionare a structurii RADET, CET-uri, conducte, şi retehnologizarea companiei”, a precizat Clotilde Armand.

Franţuzoaica admite că pe termen scurt trebuie găsită o soluţie prin care datoria să fie stinsă, dar răspunderea trebuie asumată în primul rând de Primăria Generală şi de Gabriela Firea şi pe termen scurt şi pe termen lung.

„Altfel, noi datorii vor fi acumulate, alţi primari generali vor pasa răspunderea la Guvern şi vom lăsa copiilor noştri un sistem de încălzire învechit şi costisitor pentru Bucureşti”, a adăugat Clotilde Armand.