Clotilde Armand: Doamna Firea, cine conduce acum Guvernul? Soros?

Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Un proiect vital pentru bucureşteni, început acum 15 ani, a fost abandonat din nou de coaliţia PSD-ALDE, a tras un semnal de alarmă duminică seară, pe pagina sa de Facebook, vicepreşedintele USR Clotilde Armand, consilier local în Sectorul 1 din Capitală.

"Doamna Firea a declarat la un post de televiziune că are susţinere politică şi toată disponibilitatea Guvernului pentru a rezolva Centura Capitalei şi traficul bucureştean. Interesant este că Centura Capitalei a fost scoasă din buget chiar de Guvernul PSD-ALDE.

Doamna Firea, mai ţineţi minte când aţi declarat: "Cu un Guvern PSD - ALDE, care a adus creştere economică de fiecare dată când s-a aflat la guvernare, pot să realizez mult mai multe lucruri şi mă refer în special la centura capitalei, pentru care anul acesta nu s-a făcut niciun progres. Nu se poate să fim o capitală europeană fără centură. Acesta este un obiectiv al Ministerului Transporturilor, aflat în subordinea Guvernului. Dacă ar fi fost la capitală, vă garantez că îmi făceam o baracă lângă centură şi stăteam acolo până se finaliza.

Cine conduce acum Guvernul? Soros?", a scris Clotilde Armand pe reţeaua de socializare.