Clotilde Armand: Ajutaţi-ne să oprim acest sistem clientelar şi mafiot de tip transpartinic

Noul dosar de corupţie care îl are ca principal protagonist pe Vasile Blaga, liderul demisionar al PNL, este o dovadă în plus a corupţiei care se află în spatele vechilor partide, a atras atenţia franţuzoaica Clotilde Armand, vicepreşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Eugen Horoiu/Epoch Times)

La scurt timp după ce noul dosar al lui Vasile Blaga a făcut prima pagină a ziarelor, consilierul local Clotilde Armand îi îndeamnă pe români să susţină USR, ca alternativă la vechile partide politice, astfel încât să poată opri acest "sistem clientelar şi mafiot de tip transpartinic" să mai deturneze fondurile publice.

"Demisia lui Vasile Blaga de la şefia PNL este un gest firesc. Nefiresc este însă sistemul pus în mişcare de actualele partide parlamentare prin care au numit oameni în fruntea companiilor de stat în schimbul unor şpăgi uriaşe, precum şi folosirea companiilor de stat drept puşculiţe pentru finanţarea partidelor (aşa cum arată încă o dată actualul dosar în care este cercetat în calitate de suspect Vasile Blaga).

Acest sistem practicat deopotrivă de PSD, PNL, ALDE, PMP şi UDMR trebuie să înceteze, dacă vrem ca România să aibă un viitor mai bun! Iar singurul mod în care putem să facem asta este să ne asigurăm că Uniunea Salvaţi Bucureştiul are şansa de a candida la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie pentru a promova politica sa bazată pe integritate, transparenţă şi profesionalism", a scris miercuri, pe contul său de Facebook, Clotilde Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne