Ciucu: PSD trimite în faliment 60% din companiile româneşti. Şi se mai supără când le zici ciuma roşie

Noul program de guvernare al PSD va trimite în faliment în jur de 60% dintre companiile româneşti şi va destabiliza multe altele, a atras atenţia consilierul liberal Ciprian Ciucu.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Impozitul pe cifra de afaceri este un bir odios care nu are nimic de-a face cu performanţa managerială şi desfiinţează efectiv afacerile bazate pe volume mari, care fac marje mici de profit, a tras un semnal de alarmă luni, pe pagina sa de Facebook, consilierul general PNL Ciprian Ciucu.

"PSD nu înţelege mediul de afaceri. Ei cred că "afaceri" înseamnă delapidările şi contractele cu statul cu care sunt ei obişnuiţi sau companii municipale înfiinţate cu fonduri de la primărie. Munca cinstită, efortul, de multe ori aproape inuman, de a construi o afacere în România, de a pleca de jos şi de a ajunge la un număr de 10 - 100 sau mai mulţi de angajaţi, le este străin", a comentat Ciprian Ciucu.

Consilierul PNL avertizează că un număr enorm de companii din ţara noastră vor intra în faliment dacă PSD îşi duce planul la bun sfârşit.

"Vor trimite direct în faliment cca. 60% din companiile româneşti (conform studiului de impact realizat de Iancu Gudă, Preşedintele AAFBR) şi vor destabiliza mai multe. Şi se mai supără când le zici că sunt ciuma roşie…", a precizat Ciprian Ciucu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne