Cîţu, provocare inedită: Liviule, ai curaj? Vor fi de faţă şi multinaţionalele mult hulite

Acum că programul de guvernare al PSD s-a schimbat fundamental se impune o dezbatere publică la care să participe nu doar opoziţia, ci şi mediul de afaceri şi multinaţionalele mult "hulite" de Liviu Dragnea, a solicitat liberalul Florin Cîţu, fost economist şef al ING Bank.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

În România lucrurile devin serioase! Programul Guvernului Tudose nu este cel votat de români la alegerile parlamentare din decembrie, astfel că se impune o dezbatere publică în care să fie discutate "măsurile anti-liberale" adoptate de partidul lui Liviu Dragnea, a declarat luni, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu.

"Are curaj Liviu? Voi ce ziceţi? Provocare publică: chem public specialiştii PSD (câţi vor ei) la o întâlnire în care să dezbatem, de faţă cu mediul de afaceri şi chiar şi multinaţionalele hulite de PSD şi Liviu Dragnea, măsurile anti-liberale adoptate în programul votat în Parlament! Impozit pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate, amânarea reducerii TVA etc", a afirmat Florin Cîţu.

La dezbatere, liberalul propune să participe şi mass-media pentru a avea o reflectare cât mai corectă a întâlnirii. Mai mult, dezbaterea s-ar putea "desfăşura în paralel cu analiza promisă - pe care nu o va face nimeni - a Ministerului Finanţelor Publice".

"România are nevoie de această dezbatere. Cred că această propunere este benefică pentru societatea românească şi ar reprezenta un prim semnal că politicienii înţeleg rolul pe care îl au în societate. Ar fi o dovadă de deschidere maximă din partea PSD-ului. Iar noi, opoziţia, arătăm că participăm direct la lucrurile importante pentru România. Dar cel mai important, mediul de afaceri, cel care suferă cel mai mult de pe urma măsurilor PSD, merită o experienţă în premieră în România. Liviule, ai curaj? Doar dacă vrei tu, se poate. P.S.: PSD are voie să aducă şi ajutoare de la BNR", a precizat Florin Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne