Cioloş transmite un mesaj anticorupţie: va lua parte la lansarea cărţii poliţistului Godină

Premierul Cioloş va participa luni la lansarea cărţii lui Marian Godină, poliţistul care a avut curajul să dezvăluie neregulile de la IPJ Braşov.
Dacian Cioloş (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Ana Ion
22.02.2016

Premierul Dacian Cioloş va merge miercuri la lansarea cărţii poliţistului braşovean Marian Godină, poliţistul braşovean care a captivat publicul pe Facebook cu povestirile sale pline de umor despre viaţa de poliţist, relatează Hotnews.

Curajul lui Godină de a dezvălui presiunile la care sunt supuşi poliţiştii din partea şefilor, traficul de influenţă pe care îl fac aceştia etc. i-a deranjat pe şefii săi direcţi, care, potrivit mărturiilor poliţistului, i-au cerut să-şi şteargă contul de Facebook.

În ultima perioadă, Godină a început să dezvăluie tot mai multe nereguli din Poliţia Braşov, inclusiv faptul că lucrarea de doctorat a sefului său este plagiată.

În urma dezvăluirilor făcute de poliţistul Godină pe Facebook, chestorul Ioan Aron, şeful IPJ Braşov, a depus cerere de pensionare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor