Cioloş şi delegaţia sa au zburat cu clasa Economic la München

Invitat de o stewardesă să ia loc la clasa Business în avionul ce urma să-l ducă spre Germania, unde efectuează o vizită oficială, premierul Cioloş a refuzat, preferând să se aşeze la clasa Economic, alături de colegii săi din Guvern.
Dacian Cioloş în avion
Dacian Cioloş în avion (TVR)

Premierul Cioloş a declinat invitaţia de a lua loc la clasa Business în avionul către München. În loc să dea curs invitaţiei stewardesei care, recunoscându-l, l-a invitat spre locurile de lux, primul ministru şi-a făcut loc, cu bagajul, până la scaunul său şi s-a aşezat alături de şeful Cancelariei, Dragoş Tudorache, relatează Hotnews. Momentul a fost "imortalizat" într-o fotografie de un reporter TVR.

Întreaga delegaţie oficială, în jur de 8 persoane, a călătorit cu clasa Economic, mai arată sursa citată.

La sosirea pe aeroportul din München, după aterizarea avionului, ceilalţi pasageri s-au ridicat, însă una dintre stewardese le-a cerut să se aşeze până când delegaţia oficială coboară din avion. Călătorii nu au comentat, iar primul ministru a spus "asta din cauza noastră" şi a cerut scuze, ieşind.

Premierul Dacian Cioloş efectuează, duminică şi luni, o vizită cu caracter "în principal economic" la München, unde are programate întâlniri cu lideri politici bavarezi, dar şi cu reprezentanţi ai unor companii germane, printre care BMW.

"Deplasarea în Germania va avea un caracter în principal economic prin discuţiile pe care premierul român le va avea cu autorităţile de land şi reprezentanţi ai unor puternice companii germane atât din Bavaria, cât şi din alte zone ale Germaniei", a informat Guvernul, într-un comunicat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne