Cioloş nu se gândeşte să candideze la preşedinţie. „Iohannis e un preşedinte foarte bun”

Premierul Cioloş a negat că s-ar fi gândit să candideze la preşedinţie, precizând că n-are de ce. Cel puţin în momentul de faţă.
Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi seară, la Realitatea TV, că nu s-a gândit să candideze la alegerile prezidenţiale din 2019 şi a adăugat că îl consideră pe Iohannis un preşedinte foarte bun.

Întrebat dacă a luat în calcul să candideze la preşedinţia României, în condiţiile în care Platforma România 100 e considerată de unii analişti mai potrivită pentru o campanie prezidenţială, Cioloş a răspuns:

„Nu. Nu m-am gândit. Eu nu m-am gândit la o astfel de candidatură, nu am de ce în momentul de faţă. Cred că domnul Iohannis e un preşedinte foarte bun”.

Reamintim că nu doar Cioloş şi-a exprimat aprecierea pentru Iohannis ci şi reciproca este valabilă. Întrebat recent dacă Cioloş este o soluţie bună de premier, Iohannis răspuns „sigur că e o variantă bună. Dacă un an de zile a fost bun şi eu l-am desemnat, cum să nu fie bun şi în continuare”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne