Cioloş, semnal de alarmă: Văd o campanie disperată împotriva şefei DNA

Ar fi păcat ca funcţionarea DNA să fie afectată de atacurile la persoană care o vizează pe şefa instituţiei, Laura Codruţa Kovesi, este de părere premierul Dacian Cioloş.
Premierul Dacian Cioloş
Premierul Dacian Cioloş (Eugen Horoiu)

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, este vizată de "o campanie disperată" şi ar fi păcat ca funcţionarea instituţiei pe care o conduce să fie afectată de astfel de atacuri la persoană, a opinat joi, în cadrul unui interviu acordat hotnews.ro, premierul Dacian Cioloş.

Întrebat cum vede ceea ce i se întâmplă şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, respectiv scandalul "cucuveaua mov", acuzaţiile de plagiat şi acuzaţiile de prietenie cu Sebastian Ghiţă, premierul a replicat:

"Le văd cu tristeţe, pentru că doamna Kovesi este o persoană angajată în a face ca o instituţie, parte a sistemului judiciar, să funcţioneze. O instituţie care a obţinut şi obţine rezultate. O persoană pe care o văd verticală şi fermă în aplicarea unor principii şi a unor valori. Ar fi păcat ca funcţionarea unei astfel de instituţii să fie afectată de atacuri la persoană, pe care unii, probabil în disperare de cauză, le pun în scenă".

Este o campanie mediatică?

"Nu stiu, dumneavoastră vedeţi altceva? Eu văd ceea ce mi se prezintă. Nu cunosc detaliile, nu am timp să mă uit la televizor, dar văd o campanie disperată", a răspuns premierul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne