Dragnea a explodat: Cioloş şi Iohannis, doi ipocriţi. Nu au curajul să îşi asume clar că susţin PNL la alegeri

La scurt timp după ce Dacian Cioloş şi-a dat acceptul să fie desemnat candidatul PNL pentru un nou mandat de premier, liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un atac fără menajamente la adresa şefului echipei tehnocrate de la Palatul Victoria, precum şi a preşedintelui Klaus Iohannis.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele Klaus Iohannis - liderul de facto al PNL - şi premierul Dacian Cioloş - proaspăt desemnat candidatul liberalilor pentru un nou mandat în fruntea Executivului s-au dovedit a fi doi mincinoşi, doi ipocriţi, a tunat marţi, în faţa presei, şeful PSD Liviu Dragnea.

"Un mincinos (Dacian Cioloş - n.r.). Şi el, şi Klaus Iohannis - doi mincinoşi. Klaus Iohannis ne-a spus - pot să-i spun din când în când Klaus Iohannis, pentru că acum e om politic, este şeful de facto al PNL, şi lui Dacian Julien Cioloş la fel, pentru că şi dumnealui este membru simplu în PNL, deocamdată - amândoi ne-au minţit anul trecut, când ne-au cerut să-l sprijinim pe Dacian Julien Cioloş să fie premierul României, spunând că e un mandat limitat.

Dacian Julien Cioloş a spus în grupul PSD că nu va continua după mandatul acestui guvern, că nu va candida, că nu se va implica în politică. Lucrul acesta l-a garantat şi domnul preşedinte Klaus Iohannis la vremea respectivă, că nu se va implica în politică.

S-a dovedit că au fost doi mincinoşi de la început, doi ipocriţi. Nu mă interesează că s-a implicat în politică, ci doar că nu au curaj să îşi asume, să spună foarte clar că sunt implicaţi în campania PNL, că susţin PNL în aceste alegeri... Stau deoparte, crezând că mai păcălesc pe cineva. Nu păcălesc pe nimeni", a declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Declaraţiile vin în contextul în care liderul PSD a fost întrebat de presă cum comentează faptul Dacian Cioloş a devenit, de luni, candidatul oficial al PNL pentru postul de şef al Executivului în cazul în care liberalii vor câştiga alegerile.

În ceea ce priveşte candidatul PSD pentru funcţia de premier, Liviu Dragnea a reiterat că partidul său nu va face o astfel de nominalizare înainte de alegerile parlamentare de pe 11 decembrie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne