Cioloş nu se face liberal

Dacian Cioloş infirmă, din nou, orice intenţie de a se înscrie în partidul condus de Gorghiu şi Blaga.
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Întrebat marţi, la finele discuţiilor cu liberalii, despre o eventuală înscriere în PNL - existând zvonul că liberalii au lansat o astfel de invitaţie - premierul Cioloş a declarat că şi-a luat un angajament clar prin care a exclus de la început posibilitatea aderării la vreun partid în timpul actualului mandat cât şi ipoteza de a candida în toamnă la alegerile parlamentare, relatează Gândul.info.

''Eu am spus foarte clar că mi-am asumat un mandat de prim ministru în anumite condiţii, mi-am luat un angajament foarte clar. Până la sfârşitul mandatului acestui guvern am spus că n-o să mă înscriu în niciun partid, n-o să-mi fac vreun partid şi nici n-o să candidez la alegerile parlamentare", a declarat Cioloş.

Cât despre ce se va întâmpla după alegerile din toamnă, premierul nu a negat vehement ideea de a se alătura unui partid afirmând însă că nu vrea să facă nicio declaraţie pe această temă, căci pur şi simplu nu ştie încă ce se va întâmpla.

„Nu puteţi înţelege că sunt doar un om şi nu altceva, că nu am proiecte şi agendă ascunse?", a întrebat Cioloş, vizibil iritat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne