Cioloş e de vină! Liberalii au găsit responsabilul pentru eşecul de la alegeri

Liberalii ar fi putut obţine un scor de 38% la alegerile parlamentare, la egalitate cu PSD, dacă Cioloş intra în campanie alături de liberali, a declarat Falcă, devenit "invizibil" în ultimele două săptămâni de campanie, pe motiv că s-a îmbolnăvit.
Dacian Cioloş(Prim-ministru)
Dacian Cioloş(Prim-ministru) (Florin Chirila/Epoch Times)

Dacă premierul Cioloş îşi definea clar poziţia şi intra în campania electorală, astăzi, PNL ar fi avut 38% şi PSD-ul ar fi avut sub 38%, a opinat, într-un interviu acordat Gândul.info, Gheorghe Falcă, şeful de campanie al Partidului Naţional Liberal.

Declaraţiile lui Falcă vin în contextul în care PSD a câştigat zdrobitor alegerile în timp ce PNL a obţinut un modest scor de 20%.

Întrebat dacă Dacian Cioloş mai are un viitor politic alături de PNL, Gheorghe Falcă a declarat că Cioloş nici măcar nu şi-a dorit să aibă un viitor politic alături de liberali.

„Domnul Dacian Cioloş, aşa cum ştiţi, nu şi-a dorit să aibă un viitor politic în interiorul PNL-ului nici în timpul campaniei şi ne-a spus că şi după campanie, dânsul urma să mai reflecteze. De aceea, mi-e greu să răspund la această întrebare, dar trebuie ca Partidul Naţional Liberal să îşi găsească propriul drum”, a declarat Falcă.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne