Cercetători germani: În vaccinurile anti-COVID au fost găsite,"fără excepţie", componente toxice neobişnuite

Patru imagini cu o serie de fenomene şi obiecte prezente în sângele subiecţilor vaccinaţi cu produsul Comirnaty al companiei BioNTech/Pfizer
Patru imagini cu o serie de fenomene şi obiecte prezente în sângele subiecţilor vaccinaţi cu produsul Comirnaty al companiei BioNTech/Pfizer (Helen Krenn prin bunavoinţă)

Un grup de oameni de ştiinţă germani independenţi a descoperit componente toxice - preponderent metalice - în toate probele de vaccin COVID, "fără excepţie", pe care le-au analizat folosind tehnici de măsurare medicale şi fizice moderne.

Grupul de lucru pentru analiza vaccinurilor COVID afirmă că unele dintre elementele toxice găsite în interiorul fiolelor de vaccin AstraZeneca, Pfizer şi Moderna nu erau menţionate în listele cu substanţe emise de producători.

Iată care sunt elementele metalice găsite în vaccinuri:

  • Metale alcaline: cesiu (Cs), potasiu (K)
  • Metale alcaline de pământ: calciu (Ca), bariu (Ba)
  • Metale de tranziţie: cobalt (Co), fier (Fe), crom (Cr), titaniu (Ti)
  • Metale de pământ rare: ceriu (Ce), gadoliniu (Gd).
  • Grup minier/metal: aluminiu (Al)
  • Grupa carbon: siliciu (Si) (parţial material de suport/planşeu)
  • Grupa oxigen: sulf (S)

În plus, aceste substanţe "sunt vizibile cu microscopul în câmp întunecat ca structuri distincte şi complexe de diferite dimensiuni, pot fi explicate doar parţial ca rezultat al proceselor de cristalizare sau de descompunere, [şi] nu pot fi considerate rezultate ale contaminării rezultate în procesul de fabricaţie", au constatat cercetătorii.

Citiți și Apariţia unui nou virus ridică problema bioterorismului

Aceştia au declarat că descoperirile sunt preliminare.

Concluziile "se bazează pe munca altor cercetători din comunitatea internaţională care au descris rezultate similare: Dr. Young, Dr. Nagase, Dr. Botha, Dr. Flemming, Dr, Robert Wakeling şi Dr. Noak", a declarat pentru Epoch Times Dr. Janci Lindsay, Ph.D., un toxicolog care nu a fost implicat în studiu.

"Numărul şi consistenţa acuzaţiilor privitoare la contaminare, precum şi tăcerea stranie a organismelor globale de siguranţă şi de reglementare sunt tulburătoare şi provoacă nedumerire în ceea ce priveşte 'transparenţa' şi afirmaţiile continue ale acestor organisme că vaccinurile genetice sunt 'sigure'", a adăugat Lindsay.

Helena Krenn, fondatoarea grupului, a înaintat concluziile autorităţilor guvernamentale germane pentru a fi analizate.

"Le-am înaintat participanţilor guvernamentali şi ulterior adreselor din ziare cu platforma open-debate.eu, doar în Germania, Austria şi Elveţia", a declarat Krenn pentru Epoch Times.

Citiți și Dr. Robert Malone: Vaccinurile COVID-19 frânează sistemul imunitar şi duc la îmbolnăviri mai grave

Alte două constatări importante au fost că probele de sânge de la cei vaccinaţi au arătat "schimbări marcante" şi că au fost observate mai multe efecte secundare, proporţional cu "stabilitatea învelişului de nanoparticule lipidice".

Metodologie

"Utilizând un mic eşantion de analize de sânge de la persoane vaccinate şi nevaccinate, am stabilit că inteligenţa artificială (AI) poate distinge cu o fiabilitate de 100% între sângele celor vaccinaţi şi cel al celor nevaccinaţi. Acest lucru indică faptul că vaccinurile COVID-19 pot efectua modificări pe termen lung în compoziţia sângelui persoanei vaccinate fără ca aceasta să fie conştientă de aceste modificări", se arată în studiu.

Constatările privind modificările fiziologice acute şi cronice ale sângelui celor cărora li s-au inoculat vaccinurile, ce se disting în mod constant prin intermediul software-ului de inteligenţă artificială, "sunt ecoul constatărilor multor altor cercetători şi susţin afirmaţiile privind contaminarea şi/sau modificarea", a declarat Lindsay.

"Am stabilit că vaccinurile COVID-19 conţin în mod constant, pe lângă contaminanţi, substanţe al căror scop nu poate fi înţeles", se arată în studiul lor.

Grupul este format din 60 de membri, printre care medici, fizicieni, chimişti, microbiologi şi practicieni în domeniul sănătăţii alternative, susţinuţi de avocaţi şi psihologi.

Citiți și Profesor epidemiolog la Yale: Anticorpii din vaccinuri interferează cu sistemul imunitar din cauza modificărilor proteinei Spike

Oamenii de ştiinţă susţin că rezultatele lor au fost confirmate cu ajutorul următoarelor tehnici de măsurare: "Microscopia electronică de scanare (SEM), spectroscopia cu raze X cu dispersie de energie (EDX), spectroscopia de masă (MS), analiza cu plasmă cuplată inductiv (ICP), microscopia în câmp luminos (BFM), microscopia în câmp întunecat (DFM) şi diagnosticarea imaginilor - aplicate eşantioanelor de sânge proaspăt - precum şi analiza imaginilor cu ajutorul inteligenţei artificiale".

Experţii explică faptul că au cooperat cu alte grupuri din diferite ţări care au efectuat investigaţii similare şi au obţinut rezultate în concordanţă cu ale lor.

"Rezultatele analizei noastre făcute asupra vaccinurilor pot fi considerate, în consecinţă, ca fiind validate şi de alţi oameni de ştiinţă", se arată în sinteza raportului lor.

"Trebuie recunoscut, bineînţeles, că munca [grupului de lucru german] este descrisă ca fiind 'Constatări preliminare', nefiind încă publicată într-o revistă de specialitate şi că nu se cunoaşte identitatea multora dintre aceşti oameni de ştiinţă.

Cu toate acestea, în acest climat puternic tensionat şi cenzurat atunci când este vorba de orice contestare a 'siguranţei şi eficacităţii' vaccinurilor genetice, eu însumi pot atesta dificultăţile de a efectua cercetări de bază, cu atât mai puţin de a le publica într-o revistă de specialitate, cu scopul de a da un răspuns la aceste întrebări, precum şi de a disemina rezultatele", a declarat Lindsay.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură