CEC de la Chişinău a înregistrat blocul „UNIREA” pentru participare la alegerile parlamentare noi din Hânceşti

Comisia Electorală Centrală a R. Moldova
Comisia Electorală Centrală a R. Moldova (cec.md)

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, în cadrul şedinţei de luni, 20 ianuarie, blocul electoral „UNIREA” pentru participare la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 în circumscripţia electorală uninominală nr. 38, municipiul Hânceşti după ce deputatul democrat Alexandru Botnari a fost ales în funcţia de primar al municipiului.

Blocul electoral este constituit din Partidul Politic „Democraţia Acasă”, Partidul Liberal, Partidul Naţional Liberal, Partidul Politic „Partidul Popular Românesc” şi Partidul Politic „Uniunea Salvaţi Basarabia”.

Potrivit deciziei CEC, Consiliul Politic al blocului electoral va desemna şi, respectiv, retrage candidatul la funcţia de deputat în circumscripţia electorală uninominală nr. 38, notează CEC potrivit unui comunicat în care se mai precizează că a fost înregistrat şi simbolul electoral al blocului ”UNIREA” pentru imprimare în buletinele de vot.

Tot astăzi, CEC a acreditat 21 de persoane din partea Asociaţiei obşteşti „Promo-LEX” în calitate de observatori naţionali, pentru monitorizarea alegerilor parlamentare noi din 15 martie.

Mişcarea Politică Unirea, care a creat blocul electoral, a fost constituită la 15 ianuarie din formaţiuni care optează pentru unirea Republicii Moldova cu România. Cele cinci formaţiuni se angajează să participe la toate scrutinele electorale desemnând un candidat comun.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe