Cataramă încearcă să confişte momentul 10 august. Anunţă miting în Piaţa Victoriei, exact la 2 ani de la protestul Diasporei

Viorel Catarmă, la miting in Piaţa Victoriei
Viorel Catarmă, la miting in Piaţa Victoriei (Screenshot)

Omul de afaceri Viorel Cataramă, fondator al partidului Mişcarea Patrioţilor Români (MPR), a anunţat pe Facebook un eveniment despre care susţine că va avea loc în data de 10 august, în Piaţa Victoriei. Practic, politicianul încearcă să confişte mişcării civice din România un loc – Piaţa Victoriei – şi un moment – 10 august – cu puternică importanţă simbolistică.

Mai mult, Cataramă nu se sfieşte să însoţească anunţul despre eveniment cu o fotografie şi o înregistrare video de la uriaşul miting al Diasporei din 10 august 2018.

Redăm textul pe care controversatul om de afaceri şi politician l-a postat pe platforma de socializare:

“După 30 de ani de libertate ne-am întors acolo de unde am plecat: fixaţi în spectrul sărăciei, mutilaţi de frică, prizonieri obedienţi în propria noastră ţară.

Cei care se află ÎNTÂMPLĂTOR la frâiele României au înnebunit!

În această situaţie suntem nevoiţi să ne unim, să apelăm la ceea ce avem în comun, PATRIOTISMUL!

Cu asemenea lideri ne pierdem ţara, ne pierdem pe noi.

Să ieşim în 10 august în Piaţa Victoriei, să le arătăm determinarea noastră.

JOS DICTATURA!”.

Reamintim că omul de afaceri Viorel Cataramă, fost ”sursă” a Securităţii cu trei nume conspirative: ‘Viorel’, ‘W’ şi ‘Voicu’ confirmat de CNSAS, a fost prezent şi la „mini-mitingul” din 17 mai, din Piaţa Victoriei. Afirma atunci că protestează împotriva „distrugerii capitalului românesc” şi „împotriva milioanelor de şomeri care au rezultat” ca urmare a adoptării legii privind instituirea stării de urgenţă. În opinia sa, vinovaţi de situaţie erau la acea vreme preşedintele Klaus Iohannis şi Parlamentul. Controversatul om de afaceri susţinea că românii ar fi ţinuţi sub „tiranie”.

Totodată, politicianul este un susţinător al teoriei conspiraţiei potrivit căreia pandemia nu există în realitate şi nici riscul de infectare cu noul coronavirus, ci ar fi nişte instrumente ale unor forţe oculte care vor să ruineze România din punct de vedere economic.

Detalii aici şi aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne