Cataramă, luat la rost în Piaţa Victoriei: „Cum aţi făcut atâţia bani?”. - „Eu sunt un mic Donald Trump al României”

Viorel Catarmă, la miting in Piaţa Victoriei
Viorel Catarmă, la miting in Piaţa Victoriei (Screenshot)

Omul de afaceri Viorel Cataramă a fost prezent la „mini-mitingul” de sâmbăta din Piaţa Victoriei, unde, afirmă el, a protestat împotriva „distrugerii capitalului românesc” şi „împotriva milioanelor de şomeri care au rezultat”. Cataramă a susţinut că românii sunt sub „tiranie” şi nu în libertate şi că vinovaţi de această situaţie sunt preşedintele Klaus Iohannis şi parlamentul care a adoptat legislaţia actuală.

„Au abandonat în faţa inamicului. Pe bază de frică şi laşitate au distrus România şi milioane de români, i-au sărăcit, i-au făcut muritori de foame, i-au îmbolnăvit pe mulţi. Totul pentru că nu au pus mai presus interesele naţionale, au avut cu totul şi cu totul alte interese”, a declarat liderul Dreptei Liberale.

Cataramă a recunoscut însă că „virusul există, şi astăzi există” şi a avertizat că „oricând ne putem infecta cu el”.

Afaceristul a fost luat la rost de unii dintre protestatarii prezenţi în faţa Guvernului. Aceştia i-au reproşat atât traseul necunoscut în politică, din care motiv nu ar trebui să se afle acolo să protesteze, precum şi felul în care s-a îmbrăcat, în contrast cu restul celor prezenţi: „cămaşă de la Tom Ford, blugi de 1000 de euro”. Un alt protestatar i-a reproşat că şi-a obţinut averea prin furt, moment în care afaceristul a început să strige: „La muncă!”.

Întrebat de un tânăr cum de a obţinut atâţia bani, Viorel Cataramă a răspuns:

„Prin muncă. Am muncit la fel ca tine. [...] Eu sunt un mic Donald Trump al României”, a adăugat milionarul, citat de aktual24.

Un alt bărbat prezent în Piaţă i-a reproşat omului de afaceri că a lucrat pentru el şi că nu i-a plătit salariul pe trei luni. Cataramă a reacţionat la fel, strigând: „La muncă, la muncă!”.

Au fost însă şi susţinători ai omului de afaceri. Unii dintre protestatari l-au îmbrăţişat spunând „hai să luăm Covidul de la Viorel Cataramă”, şi şi-au făcut fotografii cu el. Cataramă era în mijlocul celor prezenţi fluturând un drapel, fără să poarte mască de protecţie.

Materialul video aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne