Cătălin Ivan: "Dragnea este o văduvă neagră. Se îndrăgosteşte de fiecare premier, apoi îi omoară!"

Cătălin Ivan
Cătălin Ivan (Epoch Times România)

Liviu Dragnea se comportă ca "o văduvă neagră", care "se îndrăgosteşte de fiecare premier, apoi îi omoară", a opinat europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, în opinia căruia Dragnea ar trebui să înţeleagă că trebuie să lase premierul să conducă echipa, fără să intervină permanent în actul guvernării.

"Dragnea este o văduvă neagră. Se îndrăgosteşte de fiecare premier, apoi îi omoară. PSD este într-un blocaj. Dragnea îi prezintă în partid la început pe fiecare ca fiind cel mai bun pentru funcţia de premier, apoi vrea să scape de ei", a declarat Ivan, citat de News.ro.

Cătălin Ivan (politician cu "antecedente" în materie de intrat în coliziune cu Dragnea) consideră că este jenant ca la trei luni de la instalarea celui de-al doilea Guvern să se încerce înlăturarea "mişeleşte" a premierului Tudose.

"Am înţeles că pe Liviu Dragnea nu-l interesează viitorul partidului, nici al ţării, ci doar să fie câteva zile în plus liber, iar Tel Drum să mai ia nişte contracte. Dar nu este necesar să ne facem de râs în Europa", a precizat Ivan.

Europarlamentarul a mai opinat că premierul Mihai Tudose este cel responsabil de remanierea miniştrilor şi că este firească înlocuirea celor cu probleme penale.

"Cum să-i ţii în guvern, apoi să-i trimiţi la discuţii la Bruxelles? Poate că sunt nevinovaţi, dar, până îşi rezolvă problemele, trebuie retraşi", a afirmat Ivan.

Reamintim că pe lista - încă neoficială - a miniştrilor remaniabili se află Sevil Shhaideh (protejata lui Liviu Dragnea) şi Rovana Plumb, ambele suspecte în dosarul Belina, şi Viorel Ilie, şi el titular de dosar penal.