Cadou fabulos al actorului Ashton Kutcher pentru mama sa: renovarea casei părinteşti

Ashton Kutcher
Ashton Kutcher (facebook.com)

Actorul american Ashton Kutcher, fostul soţ al celebrei actriţe Demi Moore, i-a făcut o surpriză specială mamei sale, renovând şi redecorând în secret întreaga casă în care a copilărit, conform Daily Mail.

În timp ce de ''Ziua Mamei'' mulţi dintre noi cumpărăm o carte şi un buchet de flori, Ashton Kutcher a redecorat casa părintească, un cadou şi o surpriză plăcută pentru mama sa.

"E modul meu de a-i mulţumi mamei mele", a declarat Ashton. "Mama a avut cea mai mare influenţă în viaţa mea", a adăugat actorul în vârstă de 37 de ani, precizând că a-i mulţumi astfel mamei sale este cel mai bun lucru pe care îl putea face.

Actorul avea numai 13 ani atunci când l-a ajutat pe tatăl său vitreg să construiască casa părintească din Homestead, statul Iowa.

Ashton a mărturisit că a vrut să reconstruiască locuinţa, pentru a fi pregătită să primească "o mulţime de nepoţi", fiind amenajată şi cu paturi supraetajate pentru urmaşi.

În prezent, Ashton Kutcher trăieşte în Beverly Hills. Este tatăl unui copil de şapte luni şi doreşte ca mama sa să aibă o casă încăpătoare şi confortabilă unde să-şi primească nepoţii.

Ca atare, actorul a amenajat unul dintre dormitoare cu paturi supraetajate, care vor putea fi folosite atunci când nepoţii mamei sale vor rămâne o perioadă la reşedinţa acesteia.

Totodată, livingul în stil american, cu fotolii, a fost redecorat mai modern, cu un televizor mare cu ecran lat, şemineu şi canapea de colţ.

Diana, mama actorului, a rămas profund impresionată de surpriza fiului său, transformarea spectaculoasă a casei părinteşti.

"Am fost în vizită la Ashton şi la bebeluşul său, şi m-au rugat să rămân acolo o vreme pentru a-i ajuta, iar când m-am întors acasă, în mai puţin de o lună, am găsit casa renovată complet", a declarat aceasta pentru People.com.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură