Bodu: Ca un adevărat păpuşar al grupului de la Monaco, Mănescu încearcă să-şi impună trei candidaţi la Sectorul 6

Sebastian Bodu
Sebastian Bodu (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Intrat în cursa pentru Primăria Sectorului 6, Sebastian Bodu a început să-şi atace în forţă contracandidaţii. Fostul şef ANAF îl acuză pe actualul edil, Rareş Mănescu, că încearcă să-şi impună nu mai puţin de trei candidaţi la Sectorul 6.

"Îl cunoaşteţi pe Mănescu? Cum care Mănescu? Rareş Mănescu primarul Sectorului 6. Ştiţi ce face Rareş Mănescu acum? Ei bine, ca un adevărat păpuşar al grupului de la Monaco, Rareş Mănescu încearcă să îşi impună nu mai puţin de trei candidaţi la Primăria Sectorului 6. Pe Mironescu, pe Florescu şi pe Mutu. El nu mai candidează că dacă iese pe stradă îl bate lumea.

Cu Florescu convenise să îl pună candidat din partea PNL, dar ulterior s-au răzgândit, aşa că l-au deghizat în independent pentru a le creşte şansele. Mironescu este candidatul formal al PNL, continuator asumat al lui Mănescu. Iar Mutu este coleg de lojă masonică cu Mironescu, după cum acesta din urmă a recunoscut în direct la o emisiune TV de faţă cu Mutu", a declarat, într-un video postat pe pagina sa de Facebook, Sebastian Bodu.

Fostul şef ANAF le transmite oamenilor să nu se lase păcăliţi pentru că toţi cei trei candidaţi - Mironescu, Florescu şi Mutu - sunt "parte a mafiei lui Mănescu", iar acesta din urmă trebuie oprit.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne