Black Friday în premieră la EuroGsm, reducerile ajung până la 50%

Epoch Times România
21.11.2012

EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobilă Orange România, va organiza în premieră vineri, 23 noiembrie, evenimentul de shopping „Black Friday” şi va reduce preţurile cu până la 50% la zeci de accesorii şi dispozitive mobile.

Printre accesoriile aflate la promoţie se numără căşti bluetooth, capace de protecţie pentru smartphone-uri, încărcătoare, tocuri şi huse, suporturi pentru maşină sau genţi de laptop.

Reducerile de preţ pentru gama de accesorii se ridică până la 50 %, cel mai ieftin produs comercializat de companie în cadrul evenimentului Black Friday costând numai 7,9 lei.

„Este pentru prima dată când organizăm acest eveniment de shopping şi ne-am concentrat în special pe segmentul de accesorii, care înregistrează cel mai mare număr de unităţi vândute la nivelul produselor comercializate în reţeaua EuroGsm. Ofertele promoţionale vor fi disponibile pe plaftorma online a EuroGsm, începând cu data de 23 noiembrie”, a declarat Zoltan Halmai, directorul comercial al companiei.

În plus faţă de gama completă de accesorii pentru telefoane şi laptop-uri, EuroGsm va scoate la ofertă şi o serie întreagă de smartphone-uri şi tablete, cu reduceri de preţ de până la 20%, printre acestea numărându-se Samsung s5300 Galaxy Pocket, Nokia c2-05 şi tableta Allview Alldro Speed i.

„Apreciez un interes ridicat în special pentru tableta Allview, care a cunoscut un succes din punct de vedere al vânzărilor încă de la lansare şi care vineri va avea un preţ promoţional de 399 de lei”, a adăugat Zoltan Halmai.

Pentru evenimentul din acest an, reprezentatul EuroGsm apreciază o creştere a vânzărilor cu 50% faţă de o zi normală din această perioadă.

EuroGsm este cel mai mare retailer autohton în domeniul telecom şi partener strategic al operatorului de telefonie mobilă Orange România, cu o reţea de magazine extinsă la nivel naţional, sediul central al companiei fiind la Cluj-Napoca.

În cei 15 ani de existenţă a EuroGsm, reţeaua de magazine de telefoane, servicii şi accesorii telecom s-a extins treptat şi numără în prezent 117 magazine în 79 de oraşe ale ţării.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor