Birchall o "execută" pe Firea: "Tocmai a insultat şi jignit toate femeile din România"

Ana Birchall (Ana Birchall)
Loredana Diacu
02.05.2024

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall a reacţionat dur după ce Gabriela Firea a susţinut că "societatea românească nu este pregătită pentru ca aceste funcţii de number one în stat sau în conducerea unui partid să fie ocupate de femei”.

Potrivit Anei Birchall, Firea a insultat şi a jignit toate femeile cu declaraţia ei.

Totodată, Birchall le cere bucureştenilor să o sancţioneze pe Firea prin vot la alegerile locale. Reamintim că Gabriela Firea candidează pentru Primăria Bucureşti. Ea este însă şi pe listele PSD-ului pentru europarlamentare.

Redăm postarea Anei Birchall:

"Gabriela Firea, 'feministă convinsă', aşa cum se promova acum câteva zile, tocmai a insultat şi jignit toate femeile din România susţinând şi considerând 'că, la modul real, societatea românească nu este pregătită pentru ca aceste funcţii de number one în stat sau în conducerea unui partid să fie ocupate de femei'!

Evident că societatea românească NU este şi NU ar trebui să fie pregătită pentru femei precum Gabriela Firea, Alina Gorghiu, Şoşoacă sau alte asemenea persoane de exemplu! Părerea voastră? Sper că toate femeile din Bucureşti să îi dea un vot negativ acestei impostoare care nici acum nu şi-a cerut scuze pentru tratamentul sălbatic aplicat bătrânilor din azilele groazei din Ilfov, susţinând în continuare, cu atâta tupeu, că nu a ştiut nimic deşi seful era şoferul ei, şi să o trimită acolo unde îi este locul: cutia de gunoi a istoriei!", scrie, pe Facebook, Birchall.

Reamintim că întrebată de presă dacă în situaţia în care va ajunge primar general Capitalei va încerca să preia conducerea PSD, Gabriela Firea a susţinut „categoric” că nu, şi a afirmat că „societatea românească nu este pregătită pentru ca aceste funcţii de number one în stat sau în conducerea unui partid să fie ocupate de femei”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor