Băsescu vrea în Parlament: Candidez la Bucureşti. Toată viaţa mea am fost în slujba statului român

Devenit oficial candidat la parlamentare, fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat că vrea să-şi pună toată experienţa sa politică în slujba Senatului, a partidului său şi a ţării.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a intrat oficial în cursa electorală pentru parlamentare şi va candida pentru un mandat de senator în Bucureşti.

"(Senatorul Traian Băsescu - n.r.) va duce în Senat toată experienţa pe care a acumulat-o în cele cinci guverne în care a fost membru, ca primar general al Capitalei, ca preşedinte al României timp de 10 ani. Toată această experienţă o voi pune în slujba Senatului, a partidului, a ţării, pentru că, până la urmă, toată viaţa mea am fost în slujba statului, inclusiv atunci când am fost comandat de navă.

În Bucureşti eu cred că vom lua un rezultat bun pentru că de pe urma mea a rămas ceva în Bucureşti de când am fost primar general, linia 41 o vedeţi, contorizarea la scara de bloc există, pasajul Basarab pentru care m-am bătut atât s-a dovedit a fi un proiect viabil, 120 de km de linie de tramvai schimbată, 110 şcoli modernizate. Nu îmi este ruşine să candidez la Bucureşti", a declarat Traian Băsescu, citat de Mediafax.

Fostul preşedinte a subliniat că îşi depune candidatura cu speranţa că în această legislatură se va face Parlamentul de 300 de parlamentari, se va readuce Legea educaţiei la forma iniţială - legea Funeriu-Miclea - şi se va adopta noua lege a sănătăţii pe care PMP a depus-o în Parlament.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne