Băsescu: Îi văd pe "Patrioţii înspăimântaţí" din PSD plângându-se ca nişte spălătorese pe toate televiziunile

"Patrioţii înspăimântaţí" din PSD se plâng pe toate televiziunile că cineva le-a făcut publice numerele de telefon şi adresele, că primesc ameninţări, înjurături şi blesteme pentru ei, pentru soţii şi copii prin SMS, în dialog direct sau pe Facebook, a comentat ironic Traian Băsescu.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

"Patrioţii PSD-işti" s-au speriat de popor după ce numerele lor personale de telefon şi adresele au fost făcute publice, a remarcat marţi, pe pagina sa de Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Patrioţi şi iubitori de popor din PSD, nu vă schimbaţi numerele de telefon, nu vă închideţi conturile de facebook. Luaţi viaţa de politician aşa cum este în România. Şi nu uitaţi, voi aţi început. Îi văd pe "Patrioţii înspăimântaţí" din PSD plângându-se pe toate televiziunile că cineva le-a făcut publice numerele de telefon şi adresele, că primesc ameninţări, înjurături şi blesteme pentru ei, pentru soţii şi copii prin SMS, în dialog direct sau pe Facebook", a scris Băsescu.

Potrivit fostului preşedinte, "patrioţii înspăimântaţi" se plâng că sunt înfricoşaţi, se simt urmăriţi, îşi simt ameninţată liniştea burgheză de tip socialist, familia, integritatea, averea, viaţa, drept pentru care plâng ca nişte spălătorese pe la toate televiziunile. Pe de altă parte, Băsescu le reaminteşte "patrioţilor înspăimântaţi” că, acum 3–4 ani, urlau pe stadioane, în pieţe publice, în sate şi oraşe, din străfundul bojocilor lor, "Băsescu la puşcărie".

"V-aţi întrebat atunci cum se simţea familia mea, măi "patrioţi înspăimântaţi", fie că era vorba de soţie sau de cele două fete? Nu m-am dus să mă plâng la televiziuni. Am considerat că bătălia mea pentru a apăra România de voi are un cost. Vă mai amintiţi, "patrioţi înspăimântaţi", că, în 2012, mi-aţi trimis în faţa casei zeci de mii de bucureşteni să vadă piscina în care îmi făceam programul de recuperare după operaţia la coloană? Nici eu şi nici familia nu ne-am plâns public, chiar dacă fetele plângeau în casă. Şi atunci am considerat că este costul pentru onoarea de a apăra ţara de voi. Şi încă ceva, măi "Patrioţi înspăimântaţi" de la PSD: adresa reşedinţei mele a fost făcută public cunoscută de colegul vostru Victor Viorel Ponta încă din 2015", a continuat Băsescu.

Fostul preşedinte susţine că telefoanele sale (mobilul şi fixul de acasă) sunt public cunoscute de un an şi jumătate, pentru că el şi-a asumat acest lucru.

"Primesc zilnic sute de telefoane şi mesaje, şi nu mă sperii deloc. Mesaje cu ameninţări, altele cu blesteme pentru mine şi familie, altele cu înjurături sau jigniri, altele cu mesaje de la oameni atinşi de aburii alcoolului, dar cele mai multe sunt conversaţii plăcute, altele aspre despre ce am făcut sau despre ce cred oamenii că nu am făcut, dar trebuia să fac, cu oameni care vor să discutăm despre ţară sau despre problemele lor. Dar, din toate aceste telefoane, plăcute sau nu ca mesaj, aflu o mulţime de lucruri despre oameni, fie că sunt în ţară sau muncesc în străinătate. Şi atunci îmi spun că merită să nu-mi schimb numărul de telefon.

Deci, "Patrioţi înspăimântaţi" de la PSD. Dacă tot aţi avut şansa ca cineva să vă facă publice numerele de telefon, nu vă speriaţi de poporul pe care spuneţi că vreţi să-l serviţi. Răspundeţi poporului la telefon, la SMS-uri sau pe Facebook. Pe lângă înjurături şi blesteme (de care nu trebuie să vă speriaţi, că nu vă face nimeni nimic), veţi afla de la oameni foarte multe lucruri şi vă asigur că merită să-i ascultaţi '. Să auzim numai de bine, măi PSD-işti patrioţi iubitori de popor", a mai precizat Băsescu.

"PS – Doamnă Grindeanu, fiţi bărbată şi nu lăcrimaţi pentru câteva fluierături. Sunteţi soţia Primului Ministru al Guvernului României, ce Dumnezeu! Asta-i viaţa în stratosferă, iar, dacă aveţi nevoie de ceva curaj, sunaţi-o pe Maria", a adăugat fostul şef de stat.

A doua zi după adoptarea ordonanţelor-elefant, jurnalistul Andrei Gheorghe a publicat pe reţeaua de socializare numerele de telefon ale miniştrilor Cabinetului Grindeanu şi i-a invitat pe români "să le umple frigiderele". Alt jurnalist, Grigore Cartianu, a dezvăluit şi el numerele de telefon ale lui Sorin Grindeanu, Florin Iordache şi Liviu Dragnea şi i-a îndemnat pe români "să le mulţumiţi puciştilor".

La rândul său, jurnalistul Mircea Marian a postat şi el adresa unde locuieşte Dragnea, însă nu după mult timp a şters postarea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne