Ghinea: Păpuşarul trebuie să răspundă. Ţara, dezbinată de un Guvern marionetă manevrat din umbră de un iresponsabil

"Păpuşarul Dragnea trebuie să răspundă. Dacă schimbăm păpuşile nu rezolvăm nimic!", este de părere fostul ministru tehnocrat Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea, omul din spatele Guvernului Grindeanu, trebuie să plece, a reacţionat fostul ministru Cristian Ghinea, deputat USR, după ce premierul a anunţat oficial că s-a decis în cadrul coaliţiei abrogarea controversatei ordonanţe care mutilează Codurile penale.

"Păpuşarul Dragnea trebuie să răspundă. Dacă schimbăm păpuşile nu rezolvăm nimic! De acord că e nevoie de pace socială. Ţara a fost dezbinată de un Guvern marionetă manevrat din umbră de un iresponsabil. Guvernul marionetă trebuie să repare situaţia din punct de vedere juridic. Dar politic trebuie să răspundă păpuşarul, nu doar păpuşile", a declarat Ghinea.

Fostului ministru tehnocrat al Fondurilor Europene îl acuză pe Dragnea că a provocat daune imense României, stabilităţii economice şi sociale.

"Dragnea trebuie să plece. Abia apoi PSD poate să negocieze cu societatea continuarea acestei guvernări. PSD, scapă de Dragnea şi rămâi la guvernare! Privirea lui Grindeanu... Le e frică. O putere abuzivă care a crezut că poate calcă totul în picioare face un pas înapoi în faţa oamenilor care protestează paşnic. E o zi bună pentru democraţia din România! Să continuăm, zic", a precizat Ghinea.