Băsescu: Dragnea şi Ponta sunt în stare să se pupe pe gură deşi se urăsc sincer. Au ipocrizia socialiştilor de tip vechi

Preşedintele Klaus Iohannis are obligaţia să readucă Guvernul în calitatea de partener pentru celelalte Guverne, este de părere Traian Băsescu.
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014 (Sean Gallup / Getty Images)

Preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să cheme liderii coaliţiei de guvenare la Cotroceni şi să le ceară să îi propună un nou premier în locul lui Victor Ponta, a declarat joi, la Adevărul Live, fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Cred că se urăsc sincer (Liviu Dragnea şi Victor Ponta - n.r.), însă au ipocrizia socialiştilor de tip vechi, care sunt în stare să mintă fără limite şi să se pupe. Sunt în stare să se pupe pe gură deşi se urăsc sincer. Dragnea s-ar vrea şi prim-ministru şi sunt sigur că va încerca un astfel de joc. Şantajează preşedintele să pună un pesedist. Un şantaj ordinar", a precizat Traian Băsescu.

În opinia fostului preşedinte, Klaus Iohannis greşeşte în abordarea sa. După ce a văzut că această majoritate este betonată, trebuie să ia notă că PNL nu poate să preia guvernarea.

"I-aş chema la Cotroceni. L-ar lăsa în offsaid pe Victor Ponta şi pe Dragnea şi pe domnul general. În acest moment, pasul care este de făcut este invitarea la Cotroceni a coaliţiei. Le-aş spune: suntem toţi de acord că România are un prejudiciu cu un premier trimis în judecată.

Faceţi-mi o propunere pentru un alt premier şi eu semnez decretul. Preşedintele are ca obiectiv să readucă Guvernul în calitatea de partener pentru celelalte Guverne. Trebuie găsită soluţia pentru ca domnul Ponta să plece", a afirmat Traian Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne