Crin Antonescu vrea să plece din România [surse]

Fostul lider al liberalilor va părăsi în curând atât lumea politică cât şi ţara al cărei preşedinte interimar a fost pentru o scurtă perioadă de timp.
Crin Antonescu, preşedinte PNL
Crin Antonescu, preşedinte PNL (Epoch Times România)

Nu doar că se retrage din politica românească, dar, se pare că fostul preşedinte al liberalilor, Crin Antonescu, e decis să părăsească şi ţara, au dezvăluit surse apropiate acestuia pentru BreakingNews24

Crin Antonescu ar urma să se mute în Belgia, la Bruxelles. Soţia sa, Adina Vălean, este europarlamentar şi locuieşte deja acolo, iar fostul şef PNL îşi petrece deja mult timp în străinătate, împărţindu-şi viaţa între Bruxelles şi Milano. El frecventează, de asemenea, şi Coasta de Azur, împreună cu soţia sa.

Colegii lui Crin Antonescu au speculat că prezenţa sa la dezbaterea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta a fost ultima din cariera parlamentară a acestuia.

"Nu mă întorc (în viaţa publică – n.red.). (…) Sunt la fel de relaxat, la fel de mulţumit de deciziile pe care le-am luat şi aceste decizii nu se schimbă, în sensul retragerii mele, e un act exclusiv de voinţă proprie, de la vârful politicii. Am un mandat de parlamentar, pe care îl voi duce la capăt, dar nu intenţionez sub niciun pretext să revin în vârful activităţii politice", declara Crin Antonescu, în luna februarie, la postul B1 tv.