Băsescu, despre cazul Udrea-Vosganian: s-a pus bine întrebarea în presă care e femeie şi care e bărbat

Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014 (Sean Gallup / Getty Images)

Fostul preşedinte Traian Băsescu a vorbit luni seară, în cadrul unui interviu la televiziunea naţională, despre cazul lui Varujan Vosganian, care acum câteva zile a fost scăpat de urmărirea penală cerut de procurorii DIICOT în dosarul Romgaz, graţie colegilor săi binevoitori din Senat.

"S-au votat patru cereri de arestare într-o noapte iar Vosganian nici măcar să apară în faţa procurorilor nu a fost lăsat. S-a făcut bine remarca în presă care e femeie şi care e bărbatul, deşi dacă te uiţi la ei nu îi poţi confunda. Ce mi-a plăcut foarte mult la doamna Udrea e că nu s-a dezminţit de ce a susţinut zece ani, ca justiţia trebuie să funcţioneze", a remarcat Traian Băsescu, citat de Hotnews.ro

"Dacă discutăm constituţional, Senatul are acest drept, la fel ca şi Camera. La fel cum Camera a făcut un efort gigantic când a fost vorba de doamna Udrea, în Senat s-a spus stop joc, dar ambele decizii sunt legale. Poate trebuie umblat la Constituţie, să nu existe imunitate pentru abuz în serviciu, pentru corupţie" a adăugat fostul şef de stat.

Traian Băsescu subliniază că trebuie să existe un tratament egal în faţa legii şi aminteşte de cazul lui Dan Voiculescu care "a tocat zece ani Justiţia română cu televiziunile".

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.