Bărbat uriaş de 2,16 metri explică dificultăţile cu care se confruntă zilnic

Foto: (SWNS)
SWNS
06.06.2024

Beau Brown, un gigant în carne şi oase, cu o înălţime de 2,16 m, este oprit pe stradă de străini pentru a face fotografii cu ei.

Creatorul de conţinut din Atlanta, în vârstă de 30 de ani, a fost întotdeauna mai înalt şi mai mare decât un bărbat obişnuit.

„La naştere am avut 5,90 kg, iar oamenii din spital au spus că sunt cel mai mare bebeluş pe care l-au văzut vreodată”, a povestit el.

Domnul Brown, în vârstă de 30 de ani, se ridică deasupra unui prieten. (SWNS)
Domnul Brown, în vârstă de 30 de ani, se ridică deasupra unui prieten. (SWNS)

Răposatul său tată, Duke Brown, avea 2,1 metri, iar mama sa, Lisa Milecki, are 1,82 metri înălţime. Astfel, părinţii săi nu au fost surprinşi când acesta a crescut la peste 2 metri.

Până la vârsta de 14 ani avea 1,82 metri, iar 10 ani mai târziu crescuse încă 25 centimetri. În copilărie, ori de câte ori mergea să joace baseball, părinţii săi se asigurau că are un certificat de naştere la el, deoarece oamenii credeau adesea că este mult mai mare.

Dar pentru că era atât de înalt au trebuit să fie facute ajustări pentru a se potrivi într-o lume de dimensiuni medii.

Foto: (SWNS)
Foto: (SWNS)

Domnul Brown nu are nicio problemă în a ajunge la lucrurile de pe raftul de sus. (SWNS)
Domnul Brown nu are nicio problemă în a ajunge la lucrurile de pe raftul de sus. (SWNS)

Casa doamnei Brown are tavanul la o înalţime de 2,7 metri şi un pat personalizat de 2,7 metri lungime pentru a se potrivi cu structura lui mare. El conduce un camion Ford F50 Lightning.

Inutil să mai spunem că se luptă cu uşile şi tavanele din majoritatea clădirilor, iar picioarele îi atârnă adesea peste capătul paturilor convenţionale.

„Călătoriile sunt îngrozitoare, dar au mult mai multe avantaje decât dezavantaje”, a declarat Brown. „Hotelurile sunt cumplite, duşurile şi chiar şi paturile sunt groaznice, dar acum am un pat personalizat acasă.”

Domnul Brown se chinuie într-un avion. (SWNS)
Domnul Brown se chinuie într-un avion. (SWNS)

În ciuda provocărilor care vin odată cu o asemenea înălţime, Brown spune că nu ar vrea să fie altfel, deoarece s-a obişnuit să aibă o această înălţime. Beau Brown este oprit în mod constant pe stradă de străini care se holbează la el, doresc să facă fotografii cu el şi fac remarci despre înălţimea lui.

Întotdeauna i se pun acelaşi tip de întrebări, cum ar fi: „Cât de înalt eşti? Joci baschet? Ce maşină conduci?”

Soţia domnului Brown, Sara, este recrutor şi are o înălţime de 1,85 metri. Cei doi au adus pe lume recent primul lor copil, Delilah, care a împlinit 4 luni şi care are deja 66 de centimetri.

Există doar 2.800 de persoane în întreaga lume care au o înălţime de peste 2,1 metri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor