Banner electoral al candidatei PAS, vandalizat la Ocniţa. Mihai Popşoi: E mare disperare în tabăra lui Igor Nicolaevici

Panou electoral al Maiei Sandu
Panou electoral al Maiei Sandu (facebook.com / PAS)

Deputata Partidului Acţiune şi Solidaritate Veronica Roşca a anunţat, într-o postare pe pagina de Facebook a fracţiunii, că bannerul electoral al candidatei PAS la prezidenţialele din 1 noiembrie, Maia Sandu, a fost vandalizat la Ocniţa.

„La ordinea zilei sunt actele de intimidare şi terorizare a oamenilor doar pentru culoarea politică sau pentru simplul fapt că nu eşti ʻcu eiʼ. În noaptea zilei de 25 octombrie, anterior vizitei doamnei Maia Sandu în raionul Ocniţa, a fost rupt bannerul electoral de la intrare în oraş, iar după vizita petrecută duminică, din frica de a pierde controlul, dar şi în scop de intimidare şi ură, au fost vandalizate panourile de la sediu.

A fost sesizată poliţia şi avem ferma convingere că prin votul din 1 noiembrie regimul va cădea, persoanele delicvente vor fi identificate, iar oamenii buni din Ocniţa îşi vor dobândi bine-meritata libertate de gândire şi de exprimare”, a precizat parlamentara de la Chişinău.

În context, deputatul PAS Mihai Popşoi a specificat că aşa arată înfrângerea lui Igor Dodon. E mare disperare în tabăra lui Igor Nicolaevici ‘Kuliok Kremlinovici’ dacă la nordul ţării, în Ocniţa, au venit mai mulţi oameni la întâlnirea cu Maia Sandu decât cu Dodon, a mai punctat acesta.

„Cu atât mai rău că PSRM nu au găsit cum să răspundă, decât în stilul lor banditesc. Vandalismul e dovada fricii şi neputinţei lor. Însă oamenii buni vor demonstra pe 1 noiembrie că bandiţii nu au ce caută la preşedinţie. Oamenii buni vor alege un preşedinte onest, profesionist şi cu dragoste de popor!”, a scris Popşoi pe contul său de socializare.

În opinia parlamentarului Dumitru Alaib, o astfel de campanie se face la Ocniţa. Socialiştii urăsc chiar gândul că le slăbesc poziţiile de la nord la sud şi recurg la astfel de tehnici electorale.

„Când ajungi să aplici aşa instrumente, ştii că deja ai pierdut. Ei nu fac aşa chestii pentru că se simt puternici, siguri pe ei, încrezători în forţele proprii, nu! Ei fac asta pentru că sunt slabi, mici şi neputincioşi. Simt că le fuge pământul de sub picioare. Pe 1 noiembrie ieşim cu toţii şi votăm masiv să-l alungăm pe Dodon din instituţia pe care nu a fost capabil să o reprezinte cu demnitate”, se arată în mesajul lui Alaiba de pe pagina sa de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe