Rizea, fugar de lux la Chişinău. Cum a fost filmat fostul deputat PSD?

Rizea la Chisinau
Rizea la Chisinau

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, politician condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani şi fugit din ţară, a fost filmat în timp ce se relaxa într-un local de lux din Chişinău după ce ar fi parcat neregulamentar pe o stradă din centrul capitalei, relatează Agora.md.

În imaginile filmate de un activist civic moldovean se vede cum la faţa locului vin poliţiştii chemaţi să constate cum a fost parcată maşina de lux a social-democratului. De altfel, fostul pesedist a fost amendat cu 750 de lei moldoveneşti pentru parcare neregulamentară.

Merită precizat că politicianul s-a prezentat poliţiştilor drept Mihai Cristian. În presă au apărut informaţii că fostul parlamentar, condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare s-ar ascunde la Chişinău şi ar dispune de acte moldoveneşti.

"Fostul #deputat Român Cristian #Rizea, (Mihai Cristian la Chişinău), #condamnat la 4,8 ani de puşcărie în România pentru spălare de bani duce o viaţă de lux la Chişinău. Are protecţia lui Dodon prin intermediul lui Artur Gumeniuc, director adjunct SIS. Republica Moldova raiul şi refugiul bandiţilor de tot felul.

După ce săptămâna trecută s-a văzut cu oamenii lui Alexandru Dodon (fratele lui Igor Dodon), azi seara s-a întâlnit şi cu Veaceslav Platon. Oare despre ce e ceaiul lor?", scrie, pe Facebook, pagina Democraţia Acasă, care postează videoul cu Rizea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne