Bacterie periculoasă, descoperită la Spitalul Universitar. Managerul, acuzat că ascunde adevărul

Daniel Simion
Daniel Simion (Epoch Times)

O bacterie periculoasă - piocianic - a fost descoperită la Spitalul Universitar din Capitală în una dintre sălile din secţia de obstetrică-ginecologie, relatează Digi24.

În urmă cu o săptămână au fost recoltate probe din această sală de ginecologie, iar vineri a fost confirmată existenţa acestei bacterii, descoperită într-un filtru de apă al spălătorului din această secţie. Sala - în care de obicei se fac intervenţii chirurgicale pentru fibrom sau chisturi - a fost închisă, iar luni se vor efectua din nou probe, după ce s-a efectuat o dezinfectare. Dacă rezultatele vor fi pozitive, sala va rămâne în continuare închisă.

Managerul spitalului a susţinut că în ultima perioadă nu au fost efectuate operaţii aici, astfel că nu sunt pacienţi infectaţi cu această bacterie.

În replică, Daniel Simion - asistentul medical care a stat în greva foamei 17 zile pentru schimbarea condiţiilor din spital - acuză, însă, managerul că încearcă să ascundă adevărul.

"Doamna Ministru Pintea, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Adriana Nica, spune că în această săptămână nu a fost operat nimeni în sala de Ginecologie. De marţi dimineaţă şi până vineri la ora 15 au fost efectuate mai multe intervenţii în această sală de operaţii. Cât veţi mai ascunde incompetenţa acestei manager?", a scris Daniel Simion pe pagina sa de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne