Avram, despre Ministerul Familiei: Numirea lui Firea sugerează că e vorba de un business al lui Dan Voiculescu

Liviu Avram
Liviu Avram (Epoch Times România)

Jurnalistul Liviu Avram a acuzat, într-un podcast Recorder, că apariţia Ministerului Familiei, care este condus de Gabriela Firea, ar fi legată de Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor.

"Acum trei săptămâni, Gabriela Firea, în numele PSD, şi partiduleţul domnului Dan Voiculescu, care are doi parlamentari ajunşi acolo pe listele PSD, a semnat un protocol pentru sprijinirea politicilor demografice. Nu cred că a fost o mişcare întâmplătoare şi în curând vom afla dedesubtul de afaceri, nu de ideologii, în apariţia acestui minister.

Nu cred că la nivelul PSD este o încercare de a copia politicile demografice ale lui Viktor Orban. UDMR, da, face bine acest lucru, mai ales de când s-a împăcat cu Fidesz şi primesc finanţări consistente de la Budapesta, şi ei vehiculează povestea asta cu criza demografică.

Dar numirea Gabrielei Firea, iar nu a unui udemerist în fruntea acestui minister, îmi sugerează mai degrabă că este vorba de un business al domnului Dan Voiculescu", a declarat Liviu Avram, citat de Aktual24.

Reamintim că, pe 3 noiembrie, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), controlat de Dan Voiculescu, şi Partidul Social Democrat, prin Gabriela Firea, au semnat la Parlament, un acord politic pentru "susţinerea natalităţii" - exact principalul obiect de activitate al noului Minister al Familiei -, care a apărut subit după două săptămâni.