Anul Iepurelui 2023

2023 - Anul Iepurelui
2023 - Anul Iepurelui (Siam Vector/Shutterstock)

Zodiacul chinezesc este un ciclu astrologic de 12 ani, care se repetă periodic, fiind reprezentat în fiecare an de un anumit animal zodiacal.

În 2023, influenţa "Iepurelui" orientat spre viitor va duce la claritate şi concentrare în gestionarea afacerilor şi a obiectivelor.

În modelul zodiacului chinezesc privind modul în care energia curge şi natura creşte în "Ciclul vieţii", Iepurele întruchipează calitatea de organizator asupra elementului lemn în procesul creativ. Creşterea şi dezvoltarea sunt caracteristicile distinctive ale influenţei elementului lemn în natură. Odată ce se naşte o idee sau se iniţiază o sarcină, trebuie schiţat traseul acesteia spre fructificare.

Natura "intră în acţiune" cu energia Tigrului, urmată acum de influenţa organizatoare a Iepurelui pentru a direcţiona energia în vederea atingerii scopului şi a manifestării. Destinaţia şi realizarea unui "lucru" este un proces de reglaj fin care implică bune abilităţi de raţionament, o atenţie sporită la detalii şi "sortarea lucrurilor", toate acestea fiind de competenţa minţii inteligente a Iepurelui.

În timp ce entuziasmul Tigrului de Apă din 2022 pentru a face lucrurile bine se transpune în acest an al Iepurelui, optimismul Iepurelui este mai precaut şi determinarea sa mai disciplinată - un lucru bun, deoarece procesul creativ necesită o reevaluare şi o reglare constantă. Nu trebuie să fie nesăbuit în urmărirea unui obiectiv.

De-a lungul istoriei, în multe culturi, Iepurele a fost considerat un animal al primăverii şi semnifică renaşterea, învierea şi o nouă şansă la viaţă. Reputaţia sa de fertilitate şi rodnicie sugerează că acest iepuraş social este o companie plăcută, va avea cu siguranţă mulţi prieteni şi adoră să se distreze. Iepuraşul preferă camaraderia celorlalţi - dar nu confundaţi natura lor dezinvoltă cu distracţia mai presus de afaceri, deoarece Iepurele isteţ are întotdeauna intuiţie şi vă va surprinde cu strălucirea sa.

Sub influenţa harnicului Iepure, aşteptaţi-vă ca 2023 să fie un an productiv şi fructuos. Deoarece 2023 este în mod specific anul Iepurelui de Apă, influenţa puternică a apei asupra Iepurelui deja ocupat adaugă impuls şi dorinţă de-a lungul călătoriei sale - aşa că săriţi ca un iepuraş şi puneţi-vă în mişcare pentru că Forţa este cu voi în acest an.

Anul Iepurelui conţine încrederea în progres şi abundenţă şi este un an bun pentru a vă pune lucrurile la punct şi pentru a vă bifa sarcinile. Este un moment puternic pentru autoevaluare şi creştere - pentru a determina ce funcţionează şi ce nu funcţionează - şi pentru a face schimbări. Fiţi atenţi ca un iepure la mediul înconjurător şi fiţi foarte atenţi la detalii.

Energia trebuie să circule liber, aşa că modificaţi tot ce puteţi.

Dacă munca sau proiectul dvs. implică alte persoane, folosirea spiritului de bună înţelegere al Iepurelui la locul de muncă va impulsiona colaborarea, eficienţa şi productivitatea generală.

Bucuraţi-vă de prieteni, nu renunţaţi la petreceri şi folosiţi cumpătarea în toate afacerile dvs.

Aveţi încredere în instinctele dvs. şi fiţi prudent ca Iepurele în acest an.

Cu influenţa Iepurelui în 2023, aşteaptaţi-vă la paşi mari în atingerea obiectivelor - provocările sunt inevitabile, dar sunt o parte esenţială a evoluţiei care ne reamintesc că anul nostru va fi mai bun cu cât suntem mai disciplinaţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură