Antena 3 o comite: "interlopul" plimbat cu maşina administraţiei prezidenţiale este, de fapt, secretar de stat în Guvernul Ponta

Gadea
Gadea (youtube.com)

În elanul de a-l denigra cât mai mult posibil pe Traian Băsescu cu ocazia scandalului mediatic Bercea Mondialu' - Mircea Băsescu, Antena 3 a comis o gafă de proporţii în emisiunea "Sinteza Zilei" de joi.

Pentru a demonstra că nu doar Mircea Băsescu s-a anturat cu interlopii ci şi şeful statului, "moderatorul" emisiunii, Mihai Gâdea, a prezentat o serie de imagini, postate ulterior şi pe site-ul Antenei 3 (însoţite de mobilizatoarea poezioară "Poporul te ridică, poporul te coboară! Băsescu trădător de neam şi ţară") care îl prezentau pe Razvan Murgeanu, consilier al preşedintelui Traian Băsescu întâlnindu-se cu „lideri romi interlopi” pe care ulterior i-ar fi dus spre Cotroceni cu maşina Administraţiei Prezidenţiale.

Întâmplarea face însă ca "interlopul" cu care s-a întâlnit Murgeanu să fie, de fapt, Daniel Vasile, şeful Agenţiei Naţionale pentru Romi, ce deţine şi rangul de secretar de stat în Guvernul Ponta, informează Hotnews.

"Persoana cu care m-am întâlnit şi care apare în imagini este Dan Vasile, şeful Agenţiei Naţionale pentru Romi, ce deţine şi rangul de secretar de stat. M-am întâlnit cu el la începutul săptămânii, la Cotroceni, pentru a discuta despre situaţia romilor la nivel european, în contextul ultimelor evenimente petrecute la nivel internaţional. După această discuţie, am plecat împreună, cu maşina, la sediul unei fundaţii pentru romi din sectorul 4 pentru a discuta despre organizarea unor evenimente şi aceste probleme. După care l-am lăsat pe dl. Dan Vasile pe Lipscani unde participa la o întâlnire, la Hanul Gabroveni, cu Ministrul Fondurilor Europene", a explicat Razvan Murgeanu.

La rândul său, Dan Vasile, contactat de Hotnews, a explicat că nu este interlop iar informaţiile prezentate de Antena 3 îi aduc un grav prejudiciu de imagine:

"Apar în acele imagini, însă eu sunt preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Romi, sunt de 14 ani avocat în Baroul Bucureşti şi am funcţia de secretar de stat. Toţi secretarii de stat, înainte de a fi numiţi în această funcţie, sunt verificaţi. Nu se poate discuta să am cazier. Ce s-a prezentat mi-a adus un grav prejudiciu de imagine. Am muncit de la 14 ani ca să ajung aici. După ce s-au publicat acele imagini şi s-a spus ce s-a spus m-a sunat familia, prietenii speriaţi să mă întrebe ce s-a întâmplat", a declarat Daniel Vasile.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne