Angajaţii primăriei Voluntari obligaţi sa îl susţină pe premier

Victor Ponta, preşedinte PSD
Victor Ponta, preşedinte PSD (Epoch Times România)

Primarul localităţii Voluntari, Florentin Pandele, este acuzat de unii angajaţi că i-a forţat pe funcţionarii din subordine să meargă sâmbătă la manifestarea de susţinere a candidaturii lui Victor Ponta, pe Arena Naţională.

Potrivit postului B1 TV, unul din angajaţii primăriei condusă de soţul senatorului PSD Gabriela Firea, a informat că Pandele le-a dat un ultimatum subalternilor:

"Vreau doar să vă atrag atenţia asupra faptului că toţi angajaţii primăriei Voluntari sau ai societăţilor legate de ea sunt forţaţi să participe la adunarea PSD de pe stadionul Naţional, sub ameninţarea concedierii. Mai mult, ei sunt forţaţi să aducă fiecare şi alte 5 persoane la manifestare", a scris funcţionarul din primăria condusă de Pandele.

Şi nu este singurul care a avut curajul să anunţe directiva primarului PSD, mai relatează B1 TV. Şi alţi angajaţi ai instituţiei publice s-ar fi plâns că sunt obligaţi să ia parte şi la alegeri.

La RATB, baza Obregia, a apărut un anunţ prin care angajaţii regiei erau invitaţi la o excursie pentru vizitarea Arenei Naţionale. Reprezentanţii RATB au negat orice implicare a instituţiei în organizarea deplasării la stadion.

În jur de 70.000. de mii de oameni au luat parte ieri la lansarea candidaturii lui Victor Ponta, pe Arena Naţională. Mulţi din cei prezenţi au fost aduşi cu autocarele din provincie astfel încât traficul în Capitală a fost mult îngreunat. Unii dintre cei veniţi din ţară pentru a-l aplauda pe premier au declarat, pentru Digi24, că au primit 100 de lei plus mâncare şi băutură pentru efortul lor, în timp ce alţii, la fel ca angajaţii din comuna Voluntari, s-au plâns că ar fi riscat să li se taie ziua de muncă şi chiar să fie daţi afară dacă nu veneau pe Arena Naţională să-l sprijine pe prezidenţiabilul PSD.