Andrian Candu: Am votat ca să punem punct instabilităţii la primărie

Andrian Candu, preşedintele Parlamentului, alegeri locale turul doi
Andrian Candu, preşedintele Parlamentului, alegeri locale turul doi (parlament.md)

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, consideră că, deşi alegerea nu este una uşoară, iar în ultima perioadă la Primăria Chişinău s-au întâmplat multe, dar nu eficienţă şi nu lucru, a votat totuşi pentru a pune punct instabilităţii.

”Am votat ca să punem punct instabilităţii la primărie, deoarece cu regret la primărie am avut orice numai nu eficienţă şi numai nu lucru. Cu regret alegerea nu este una uşoară, deoarece pe parcursul acestei campanii si mai ales pe parcursul ultimei săptămâni am văzut diverse dezbateri doar că nu în privinţa treburilor primăriei şi a oraşului dar mai mult confruntări politice”, a declarat şeful Legislativului.

Exprimându-şi speranţa că cel ce va câştiga în urma celui de-al doilea tur al alegerilor locale anticipate din 3 iunie din municipiul Chişinău va face treabă la primărie, Candu a menţionat că cel puţin un an până la viitoarele alegeri ordinare locuitorii capitalei vor începe să simtă că apare o eficienţă şi o grijă faţă de oraş.

Amintim că în urma primului tur de alegeri, candidaţii cu cel mai mare număr de voturi au fost liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase şi socialistul Ion Ceban. Cei doi concurează duminică, 3 iunie, pentru postul de primar general al municipiului Chişinău după ce Dorin Chirtoacă si-a anunţat demisia la 16 februarie curent.