Andreea Paul: PSD-ALDE, cât timp credeţi că îi puteţi păcăli pe producătorii de pălincă?

S-a dovedit de atâtea ori că diferenţa dintre vorbele şi faptele PSD şi ALDE echivalează cu diferenţa de la cer la pământ, acuză Andreea Paul.
Andreea Paul
Andreea Paul (Epoch Times România)

Acciza la pălincă majorată succesiv la guvernare, dublată ca nivel de aplicare între anii 2012 şi 2015, dar "eliminată" în campania electorală, este culmea tupeului şi minciunii PSD-ALDE, a declarat vineri, pe contul său de Facebook, deputatul PNL Andreea Paul.

"PSD a promis eliminarea accizei la pălincă în anul 2012, la alegerile parlamentare. Am avertizat că e o minciună gogonată. În realitate, anii următori, Guvernul PSD condus de Ponta majorează cu o treime nivelul accizei pe hectolitru, fără să o fi cerut Comisia Europeană sau vreo altă instituţie internaţională.

A fost voinţa exclusivă şi foamea de bani la buget a PSD. A fost vorba de încălcarea gravă/contrariul unei promisiuni electorale. Am avertizat că decizia este greşită şi că loveşte în peste 40 de mii de gospodării ale căror venituri provin din producerea şi comercializarea pălincii şi a produselor tradiţionale derivate", a precizat Andreea Paul.

Potrivit deputatului PNL, în pragul alegerilor prezidenţiale au venit la Satu Mare "domnii Ponta, Zgonea, Dragnea şi alături de aceiaşi edili locali ai PSD" şi au promis ştergerea accizei la pălincă, după alegeri.

"Tot o minciună gogonată. S-a dovedit de atâtea ori că diferenţa dintre vorbele şi faptele PSD şi ALDE echivalează cu diferenţa de la cer la pământ. Totuşi, cât timp credeţi ca îi puteţi păcăli pe producătorii de pălincă?", a adăugat Andreea Paul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne