Andreea Paul: Băsescu, limbaj de autobază la adresa preşedintelui ţării. Degradabil!

Andreea Paul
Andreea Paul (Epoch Times România)

Intervenţia lui Traian Băsescu în scandalul măririi salariilor pentru demnitari a lăsat-o cu un gust amar pe Andreea Paul, prim-vicepreşedinte PNL, care şi-a exprimat dezamăgirea că fostul preşedinte se pretează la un astfel de limbaj suburban la adresa lui Klaus Iohannis.

Fostul şef de stat l-a descris pe cel care i-a luat locul la Palatul Cotroceni ca fiind un "papagal fără pene", lacom, înzestrat cu o mare dorinţă de parvenire.

"Traian Băsescu a căzut în categoria celor pe care el însuşi îi detesta. E vorba de cei care folosesc limbajul de autobază la adresa Preşedintelui unei ţări, de dragul luptei de gherilă politică. Regretabil! Degradabil! Păcat de calităţile şi forţa lui dovedite! Zero respect pentru această naţiune care şi-a exprimat atât de clar opţiunea. Zero confruntare pentru idei.

Pe fond, cred că o creştere a salariilor unor demnitari ai României prin OUG este greşită. Ea trebuie dezbătută odată cu noua lege a salarizării în administraţia publică. Demnitarii sunt obligaţi să înţeleagă odată pentru totdeauna că trebuie să renunţe la privilegii şi că veniturile lor salariale trebuie să reflecte nivelul de trai al românilor", a declarat Andreea Paul.

Pentru a citi comentariile fostul preşdinte Traian Băsescu care au stârnit reacţia Andreei Paul citiţi Băsescu despre rolul lui Iohannis în scandalul salariilor pentru demnitari: "Din interes naţional, un papagal este lăsat fără pene".

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne